Ezekben az áruházláncokban ma nagyon olcsó a tej

tej, hűtő, bolt, bolti tej
Vágólapra másolva!
Három áruházlánc üzleteiben is 205 Ft a literes UHT-tej az online Árfigyelő aktuális adatai alapján. Önhöz melyik áruházlánc boltja van a legközelebb ebből a háromból?
Vágólapra másolva!

A Riska márkájú, 2,8 százalélos zsírtartalmú UHT tej a Penny Marketnél, a Dunatej márkájú tej a Lidl boltjaiban, az Auchan Kedvenc nevű tej pedig az Auchan áruháházlánc egységeiben kerül 205 Ft-ba, természetesen a literes dobozban.

Szerencsére mindhárom láncnál országosan kerül ennyibe a most legolcsóbb UHT tej, azaz valamennyi boltjukban ennyiért lehet megvásárolni azt.

A 205 Ft pedig egyáltalán nem tekinthető drágának, még az árstopos időszak áraival összehasonlítva sem.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Akkor a Lidl 209 Ft-ot, a Tesco 206 Ft-ot kért 1 litet 2,8%-os UHT tejért az árstopos időszak kezdetén, saját döntésük nyomán, némileg tovább mérsékelve az akkor előírás szerint csökkentett árakat. A most az Árfigyelőn látható legolcsóbb árak még ezeknél is kedvezőbbek néhány forintttal az it felsorolt üzletekben.

A GVH tájékoztatása az online árfigyelőről:

Az árfigyelő honlapon megjelenített árak és információk tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek reklámnak vagy ajánlatnak, kizárólag az adatszolgáltatást teljesítő kereskedők által szolgáltatott adatokon alapulnak.
A honlapon szereplő adatok minden reggel legkésőbb 4 óráig frissülnek.