Tombol a Taylor Swift-láz, már hozzá köthető ketchupot is vehetnek a rajongói

2023 MTV Video Music Awards - Show GettyImageRank3 Pop USA New Jersey Stage - Performance Space Award Newark - New Jersey Photography The Best Arts Culture and Entertainment MTV Video Music Awards Taylor Swift anti-hero Prudential Center - Newark A-List C
NEWARK, NEW JERSEY - SEPTEMBER 12: Taylor Swift accepts the Best Pop award for "Anti-Hero" onstage during the 2023 MTV Video Music Awards at Prudential Center on September 12, 2023 in Newark, New Jersey. Mike Coppola/Getty Images for MTV/AFP (Photo by Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Tovább fokozódik a Taylor Swift körüli láz az Egyesült Államokban. Legújabban a Heinz állt elő egy limitált kiadású szósszal, melyet egy, az énekesnőről szóló internetes pletyka ihletett.
Vágólapra másolva!

Egyre biztosabb, hogy Taylor Swift éppen zajló Eras turnéja a világ legsikeresebb koncertsorozata lesz, az énekesnő körül egyre nő a rajongás. Tekintve, hogy Swift szinte minden lépésével címlapokra kerül, nem meglepő, hogy a vállalatok is igyekeznek kihasználni a hírverésben rejlő lehetőségeket.

Így tett a Heinz is, amely a napokban kiadott egy olyan limitált mennyiségben megjelenő szószt, melyet az énekesnőről szóló online pletyka ihletett meg.

A Swift-rajongók körében ugyanis vasárnap elterjedt a pletyka, hogy romantikus kapcsolat lehet az énekesnő és a Kansas City Chiefs amerikaifutball-csapat játékosa, Travis Kelce között. Swiftet ugyanis látták, amint neki szurkol a vasárnapi meccsen.

A pletykát elindító fotó az énekesnő szurkolásáról, szeptember 24-én Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Jason Hanna

Ezt követően pedig egy Swift rajongói X-fiókon (a korábbi Twitter) megjelent egy kép, amelyen az látható, hogy Swift egy étteremben csirkét rendelt ketchuppal és egy szósszal, amely valószínűleg az USA-ban rendkívül népszerű „ranch" nevű öntet.

A Heinz ezen a ponton érezte úgy, hogy érdemes lehet lecsapni a sztorira. A rajongói oldalon szereplő képhez tartozó szövegben ugyanis az olvasható, hogy a kérdéses két szósz „ketchup and seemingly ranch", vagyis „ketchup és látszólag ranch". Ezt követően döntöttek úgy a Heninznél, hogy kiadnak egy limitált szószt „Ketchup and Seemingly Ranch" névvel.

A Fox Business értesülése szerint az énekesnő által ihletett szószból mindössze 100 darab kerül forgalomba, és ez a szám sem véletlen. A 100-as szám ugyanis Taylor Swift kedvenc számának (13), illetve Kelce mezszámának (87) összege.

Bár egyáltalán nem világos, hogy az énekesnő és a focista között van-e egyáltalán bármilyen kapcsolat, ez nem akadályozta meg a rajongókat (és láthatólag a vállalatot sem) abban, hogy fokozzák az énekesnő körüli felhajtást.

A pletyka egyébként Travis Kelce számára is kedvező, mivel a kipattanása után a nevéhez köthető áruk eladásai 400 százalékkal ugrottak meg.

Forrás: Business Insider