Őrület! Mindenki a popsztárral randizó NFL-játékos mezét akarja megvenni

Chicago Bears v Kansas City Chiefs GettyImageRank1 People American Football - Sport USA Kansas City - Missouri Large Group Of People Setting Photography Arrowhead Stadium Chicago Bears Kansas City Chiefs NFL Arts Culture and Entertainment Taylor Swift Fir
KANSAS CITY, MISSOURI - SEPTEMBER 24: Donna Kelce and Taylor Swift are seen during the first half of a game between the Chicago Bears and the Kansas City Chiefs at GEHA Field at Arrowhead Stadium on September 24, 2023 in Kansas City, Missouri. Jason Hanna/Getty Images/AFP (Photo by Jason Hanna / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Szinte hihetetlen, de úgy tűnik, hogy a világ egyik legnagyobb sportszervezetének, az NFL-nek a népszerűsége is képes profitálni Taylor Swift feltűnéséből.

Az őrület egyre csak fokozódik azóta, hogy egymásra talált a Kansas City Chiefs Super Bowl-győztes játékosa, Travis Kelce és a világ jelenleg talán legnagyobb popsztárja, Taylor Swift. Egészen hihetetlen, de nem utóbbi profitál a világ egyik leghatalmasabb sportszervezetének egy sztárjával folytatott kapcsolatból, hanem az NFL irányítói bonthatnak pezsgőt, hogy Swift az egyik játékosukkal esett szerelembe.

Természetesen a hétvége legnézettebb NFL-meccse lett a Chiefs és a Chicago Bears összecsapása: 24,3 millió néző látta, ahogy előbbi csapat 41-10-re lemossa a pályáról az utóbbit. És korántsem biztos, hogy ennyien odakapcsoltk volna, ha napjaink egyik, ha nem a legnagyobb popsztárja, Taylor Swift nem a Chiefs egyik játékosával, Travis Kelce-vel randizna. Tudható volt, hogy az énekesnő ott lesz az Arrowhead Stadionban, többször meg is mutatták a közvetítésben, ahogy a játékosa édesanyja mellett nézi a meccset.

Az NFL-nek szüksége is volt erre a hatásra, mert még ez a 24,3 millió is nyolc százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban volt. Ugyanakkor a marketing szempontjából örvendetes, hogy a 13-17 éves korosztályban ugyancsak 8 százalékos növekedés mutatnak a számok.

A Chiefs, Travis Kelce és az NFL-holmikat forgalmazó Fanatics is örülhet: a focist mezeinek eladásai ugyanis 400 százalékkal(!) növekedtek egyik napról a másikra, és hirtelen az öt legkeresettebb mez közé kerültek a Travis Kelce-felsők.

Az őrületet meglovagolva kedden még a Twitter (azaz X) csatornáját is átnevezte az NFL, mögé biggyesztve zárójelben, hogy "Taylor's Version", azaz Taylor-változat.