Ezzel a gesztussal lett a világ legnépszerűbb főnöke egy amerikai üzletember

Disneyland Tokió
A Tokiói Disneyland
Vágólapra másolva!
Egy üzletembert a "világ legjobb főnökének" neveztek, miután minden alkalmazottját, házastársukat és gyermekeiket befizette egy életre szóló egész napos élményre a tokiói Disneyland-ben. 
Vágólapra másolva!

Ken Griffin, a Citadel LLC (a világ egyik vezető alternatív befektetési vállalata) és a Citadel Securities (tőkepiaci vállalat) vezérigazgatója úgy döntött, hogy minden beosztottja számára életre szólóan felejthetetlenné teszi a vállalat évfordulóját.

A hat ázsiai és csendes-óceáni térségbeli iroda alkalmazottai számára tartott háromnapos tanácskozás összes költségét ő fedezte, majd mind az 1.200 alkalmazottját és családtagjaikat megajándékozta egy kirándulással a tokiói Disneyland-be.

Így az 1.200 munkatársat 300 gyerek kísérte el a felejthetetlen utazásra.

A Tokiói Disneyland Forrás: Wikipedia

Az 55 éves üzletember mindenki belépőjegyét kifizette a Walt Disney World Tokióba, a Tokyo Disneylandbe és a DisneySea-ba is. Ez azt is jelentette, hogy senkinek sem kellett sorban állnia, ha a népszerű hullámvasútra, köztük a Space Mountainre, a Karib-tenger kalózaira és a Big Thunder Mountainre szerettek volna felülni.

A SunOnline szerint az egynapos bérletek a helyszínekre 43 fonttól (19.000 forint) 60 fontig (26.000 forint) terjednek. A hírportál állítása szerint a vezérigazgató 72.090 fontot (31.5 millió forintot) költhetett csak az 1.200 alkalmazottra ezen a napon.

A hivatalos évfordulós ünnepi partin Griffin a Maroon 5, Calvin Harris, Carly Rae Jepsen, DJ Diplo és a Coldplay fellépéseivel is kedveskedett a munkatársaknak.

Tavaly a nagyfőnök hasonló ünnepséget szervezett amerikai és európai munkatársai számára, akiket az orlandói Walt Disney Worldbe repített. Decemberben pedig New Yorkba, Houstonba, Párizsba, Zürichbe és más célállomásokra repítette a dolgozókat.

A tokiói Disneyland egyébként nemrég ünnepelte 40. évfordulóját, erről az Origón is mutattunk nemrég káprázatos fotókat.

Forrás: Daily Star