Elkelt Terry Bradshaw egykori focista oklahomai birtoka

Terry Bradshaw amerikai focista
Terry Bradshaw egykori amerikai focista
Vágólapra másolva!
Az Amerikai Futballszövetség hírességek csarnokának tagja, Terry Bradshaw egykori focista vevőt talált az oklahomai ranch-ére. 
Vágólapra másolva!

Terry Bradshaw, Halhatatlanok Csarnokának tagja, és sportközvetítő eladta közel 800 hektáros oklahomai birtokát, legutóbb 22,5 millió dollárt kért érte - közölte az Icon Global.

Az Oklahoma állambeli Thackerville-ben található birtok legutóbb 2022 szeptemberében szerepelt az eladó ingatlanok listáján. Ezt megelőzően több éven át volt a piacon, majd tavaly ősszel ismét visszatért, miután egy lehetséges vevő visszakozott a vásárlástól - nyilatkozta akkor Bernard Uechtritz, az Icon Global ügynökség tulajdonosa és alapítója a Mansion Globalnak.

A 79 éves Bradshaw és felesége, Tammy körülbelül 20 évvel ezelőtt vásárolta meg a területet négy részletben az ingatlan nyilvántartás szerint. A Mansion Global nem tudta megállapítani, hogy az egykori focista összesen mennyit fizetett érte. A birtok volt az E! Televízió "The Bradshaw Bunch" című sorozatának elsődleges forgatási helyszíne is.

A farm eladásához vezető út "hosszú és kanyargós" volt - mesélte Bradshaw, aki az 1990-es évek óta a Fox NFL Sunday műsorának állandó szereplője. "A saját időbeosztásom, a tévésorozat, a családom változó igényei, a ló- és marhaüzletünk, valamint számos más kötelezettség között sem az időzítés, sem a lehetőségek nem voltak megfelelőek a birtok adásvételének lebonyolításához. Ráadásul, őszintén szólva, annyira szerettem ezt a farmot, hiszen az alapoktól kezdve én építettem, és így nagyon kötődtem hozzá, hogy nagyon nehezen váltam meg tőle."

A 800 négyzetméteres főépületben hatalmas a belmagasság, fa - és csempepadlóval burkolták a felületet, valamint négy téglakő kandalló is található idebenn. Az ingatlan hat hálószobával és nyolc fürdőszobával rendelkezik.

A szabadban egy medence és egy terasz található teljes kinti konyhával, bárral, kandallóval, szaunával és tűzrakóhellyel. Nyolc tó és tavacska, valamint lovas ösvények találhatóak az egész birtokon.

A most Red River Equine néven ismert farmot - honlapja szerint - amerikai Quarter (negyedmérföldes) lovak tenyésztésére alakítják át. Két házaspár alakított közös társulást a ranch üzemeltetésére: Billy és Suzzone Franks Texasból, valamint Chad és Tiffany Beus Utah-ból.

"A farm nagy mérete, a már kialakult infrastruktúra és a régóta fennálló Bradshaw-üzem első osztályú létesítményei tökéletes platformot jelentettek ahhoz, hogy ne csak elindítsuk a tevékenységünket, hanem ami még fontosabb, hogy építsünk rá, fejlesszük és diverzifikáljuk" - mondta Beus egy nyilatkozatban.

Terry Bradshaw egykori amerikai focista Forrás: Origo

Forrás:Mansion Global