Jó hír a fesztiválozóknak, akár olcsóbban is hozzájuthatnak a Sziget-bérlethez

Sziget, fesztivál, 2023, 2023.08.15., hatodik nap, óbudai Hajógyári-sziget, 070, Shake,
Vágólapra másolva!
Együttműködést jelentett be a Revolut és a Sziget, amely alapján a globális pénzügyi alkalmazás jegyfizetési technológiájával támogatja a 2024-es fesztivált. A kollaboráció számos különleges ajánlatot és aktiválási lehetőséget is biztosít a látogatók számára.
Vágólapra másolva!

Partnerségi megállapodást kötött a Sziget Fesztivál a világszerte legalább 35 millió, Magyarországon pedig több mint 1 millió ügyfelet számláló Revolut globális pénzügyi applikációval.

A partnerség keretében a Revolut támogatja a jövőre 30. alkalommal sorra kerülő budapesti fesztivált a Revolut Pay magas teljesítményű fizetésfeldolgozási technológiájával, többmilliós globális eléréssel, amely összeköti a Szigetet az alkalmazás felhasználóinak közösségével, különleges ajánlatokat és aktivációk széles skáláját is kínálva a résztvevők számára.

Ez az együttműködés nagy előrelépést jelent a fizetési megoldások terén.

Partnerségi megállapodást kötött a Sziget Fesztivál a Revoluttal Forrás: Sziget Official

A Black Friday hétvégén, november 24–26. között még van esély arra, hogy olcsóbban lehessen megvásárolni a jövő évi bérleteket. A Revolut Black Friday Flash Sale kizárólag a cég ügyfelei számára érhető el - tudósít a Világgazdaság.

Ezenfelül minden új Revolut-ügyfél – aki a Revolut Pay használatával fizet – további 20 euró pénzvisszatérítést kap.

Az eddigi két Early Bird-jegykampány során már több mint 20 ezer Sziget-bérlet talált gazdára.

További részleteket ide kattintva olvashat a témában.