Raktárából karácsonyi szelfibirodalmat varázsolt egy anyuka

Christmas, szelfie, dekoráció
Karácsonyi szelfiebirodalom
Vágólapra másolva!
Hatalmas szenzációvá vált egy anyuka raktára, amikor abból 25.000 fontos (11 millió forintos) karácsonyi szelfibirodalmat hozott létre. Az ihletet egy tavalyi különleges dekorációja jelentette, ami már akkor is jelentős érdeklődést váltott ki. Idén egy ennél jóval nagyobb durranásra vállalkozott az asszony.
Vágólapra másolva!

A Devon állambeli Exeterben lakó Carmen Croxall, az elhivatott kézműves dekoratív karácsonyi birodalommá alakította át raktárát. A szemet gyönyörködtető "Christmas SelfieLand" nevet viselő mestermű lavinaszerűen vonzza a látogatókat.

A 36 éves, kétgyermekes, fantáziadús anyuka egy havas, Narnia stílusú elvarázsolt erdőt, valamint egy óriási diótörőkkel teli "játékvárost" hozott létre bérleményéből. Ebben egy játékokból készült, hatalmas karácsonyfa, és egy északi sarkot idéző postahivatal is helyet kapott. Carmen és 40 fős támogató csapata 14 hétig dolgozott a lakás átalakításán, ami 25.000 fontba került.

Tavaly az asszony egy életnagyságú mézeskalácsházat hozott létre, amit a közösségi oldalak felületein is megosztott, majd tömegek jöttek azt saját szemükkel is megnézni. Ez a döbbenetes érdeklődés pedig arra sarkallta, hogy idén egy ennél nagyobb szenzációval örvendeztesse meg "rajongóit". Raktárából karácsonyi szelfibirodalmat hozott létre. Carmen, aki a The Prop Factory nevű kellékkészítő céget vezeti, az ünnepi szezonra megnyitotta raktárát a nagyközönség előtt. A két emeletes épületben 20 úgynevezett "szelfiállomás" található, ahol a látogatók lefényképezhetik magukat a kiállítási tárgyak között. Ilyen a Csokoládégyár kapuja, egy óriási mézeskalácsház, a Cukorka sarok, és egy újrahasznosított ipari hulladékokból kialakított csodagép.

A karácsonyi díszítéseket idén inkább a közeli raktárára korlátozza, a lakásában már inkább csak minimális dekorációt tervez.

Az asszony már felkészült a lehetséges kritikákra, miután tavaly ilyenkor a karácsonyi kiállítása miatt is sok ilyennel kellett szembenéznie. Mivel a raktár csak bérlemény, sokan felhánytorgatták előtte, hogy tiszteletlenül bánt másvalaki tulajdonával, de már jó előre elmondta, hogy a főbérlője jóváhagyta az ötletét.

A Sun Online számos csodaszép felvételt tett közzé a "Christmas SelfieLand"-ről.

Az Origo írt egy olyan asszonyról is, aki minden évben több tucat karácsonyfát állít fel otthonában, és mindegyik más tematikájú. Egy másik nő pedig azzal keresi degeszre magát, hogy karácsonyfák díszítését vállalja.

Forrás: Sun Online