Megjelent az AERON első kiadványa, a "The Process"

8. European Fashion Week vasárnapi programján is gyönyörű ruhákat mutattak be, VIII. Budapest Central European Fashion Week, Szépművészeti Múzeum, divat, 2022.09.04., divatbemutató, show, ruha, ruhák, tervező
Budapest, 2022. szeptember 4. Az Aeron kollekciójának bemutatója a VIII. Budapest Central European Fashion Week második napján a Szépművészeti Múzeumban 2022. szeptember 4-én. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Az AERON első kiadványa, ami a The Process címet viseli, azzal a céllal jött létre, hogy három fejezeten keresztül közelebbről is bemutassa az alapítót, az ateliert és magát a márkát, amiben az AERON univerzuma a folyamaton végigvezetve bontakozik ki. Ez az átfogó vizuális történet, a múltat, a jelent és a jövőt kutatja, a kreatív igazgató személyes történetétől egy ruha és egy kollekció megalkotásáig.
Vágólapra másolva!

E kivételes pillanat megünneplésére az AERON 2024 januárjában három kulcsfontosságú városban mutatja be a kiadványt az iparágnak és a közösségének: szülővárosában, Budapesten, első önálló showroom-jában Párizsban és CPHFW alatt Koppenhágában, a márka 2024-es őszi/téli kollekciójának divatbemutatója után.

A magazin 3 fejezete:

  1. Áron
    - Eszter családjából és gyermekkorából mutat be képeket, illetve egy exkluzív interjú olvasható benne Eszterrel.
  2. Atelier
    - a varrodát, illetve a műhelymunkát, a közösséget mutatja be,
    - a képi anyagban vannak szabásminták, a Mercedes blézer és az A-motif.
  3. Archívum
    - ez a fejezet egy átfogó vizuális anyagot mutat be, az utóbbi évekből kiemelve fontos mozzanatokat, divatbemutatókból olyan képeket, amiket még nem látott senki.

A magazin célja:

Exkluzív betekintést nyújtani az AERON márka és a kreatív igazgató világába.