Az Aldi pénztárosa olyat tett, ami mindenkit ledöbbentett

ALdi bolt bevásárlás élelmiszer
Vágólapra másolva!
A legapróbb, egyszerű kedvesség is sokat javíthat valakinek a napján. Erre szolgáltatott példát nemrégiben a brit Aldi egyik alkalmazottja, amikor önzetlenül segített egy bajba jutott vásárlónak. Mindenkit megindított, amit az eladónő csinált.
Vágólapra másolva!

A szupermarket a Facebook-oldalán osztotta meg azt a megható történetet, melynek során dicsérettel illették Lisa nevű pénztárosukat, aki mindent megtett azért, hogy egy Joe nevű vásárló kifizethesse a heti bevásárlását a staffordshire-i Cannockban, miután otthon hagyta a bankkártyáját.

Az Aldi a bejegyzésében jelezte, hogy Joe „nehéz időszakon" ment keresztül az utóbbi időben, és szinte azonnal a sírás szélére került, amint kiderült, hogy a nála lévő készpénz nem elég arra, hogy kifizesse, amit vásárolt. A kasszában lévő Lisa azonban nem hagyta, hogy a vásárló üres kézzel, megszégyenülve távozzon az üzletből, és felajánlotta, hogy kifizeti a maradék összeget.

Az Aldi ezt követően egy idézetet is megosztott Joe-tól, aki szerint Lisa kedves tette „a világot jelentette" nekik – számolt be róla a Mirror nyomán a Bors.