Az örök vita a TikTokon folytatódik: mikor és kinek kell borravalót adni?

Justice, borravaló, videó, influensze
Vágólapra másolva!
Egy TikTok videót osztott meg követőivel egy nő, aki úgy gondolja, elég megköszöni a szolgáltatást, és egy videóban elmondja azt is, hogy miért döntött úgy, hogy többet nem ad borravalót. A követői részben egyetértettek a nővel, azonban voltak olyan kommentelők akik durván neki estek az influenszernek.
Vágólapra másolva!

A TikTokon Justice néven ismert influenszer a napokban megosztott egy videót a követőivel, amiben elmondja legutóbb a fodrászának nem adott borravalót.

 A nő elmesélte, hogy 7,5 óráig készült a haja, amiért a fodrász 350 dollárt, tehát csaknem 130 ezer forintot kért el. 

Justice elmagyarázta, azért nem adott borravalót a fodrászának, mert úgy gondolja így is jól keres az aki megcsinálta a haját. Ugyanis a fodrász otthonról dolgozik, szóval még az utazásra sem kellett költenie. Így borravaló nélkül is 40 dollárt keres a fodrásza óránként, azaz 14 ezer forintos órabérrel dolgozik. 

Nem kellett ingáznia, nem fizet plusz rezsiköltséget, mert otthonról dolgozik. Szerintem ez egy nagyon jó ár. Hányan keresnek 40 dollárt óránként?

- mondta Justice

Justice arra is panaszkodott, hogy a fodrásznak készpénzben kellett fizetnie, sőt neki kellett ingáznia az időpontra, és saját magának kellett hajat mosnia a fodrász előtt. 

A nő hozzátette, azért sem ad borravalót, mert szerinte  egy része az is, hogy a fodrász lefényképezheti a kész művét vagy Justice az ismerőseinek ajánlja a fordászt.

Sokan egyetértettek a nővel, de voltak akik felháborodtak, azon, hogy Justice nem adott borravalót. 

Ember, az, hogy nem adsz borravalót a gyorsétteremben vagy a Starbucksban, az rendben van, de ez? 7,5 ÓRA? 

-írja egy felháborodott kommentelő.

Forrás: DailyStar