Eladó egy gyönyörű sváb parasztház Mözsön

Vágólapra másolva!
147 négyzetméteres, 5 szobás felújított parasztház teljes bútorzattal eladó 42,9 millióért Mözsön. Az épület több mint gyönyörű, a hozzá tartozó telek kellően nagy, így az új tulajdonos nem csak saját részre használhatja, de a környék vendégéjszakáinak számát is növelheti vele. Nagyszerű befeketés, hiszen a kikapcsolódni vágyók célpontja lehet a szekszárdi borvidék közelsége miatt. A két épített kandallónak, a fatüzelésű kályhának, és az új nyílászáróknak köszönhetően senki nem fog fázni a házban. Ha az az érzése támad, hogy már látta valahol ezt házat, nem téved, hiszen a közelmúltban a Duna Televízió Ízőrzők című műsorában szerepelt az egyedisége miatt.
Vágólapra másolva!

“Különleges lehetőség Tolna Mözsön, az M6-os autópálya lehajtójától 2-3 km-re, a Szekszárdi borvidéktől egy karnyújtásnyira.

Eladóvá vált egy közel 1900 nm-es telken, végig oszlopos tornáccal rendelkező, klasszikus sváb parasztház. A ház 147 nm lakótérrel rendelkezik, gyönyörű utcafronti, felújított spalettákkal, 5 egymásból nyíló szobával, 1 fürdővel és 1 konyhával. A ház alatt pince, az udvaron két melléképület, egy garázs és egy féltetős fatároló van. 

A közelmúltban a Duna Televízió Ízőrzők című műsorában is láthattuk ezt a minden tekintetben egyedi ingatlant.

Fontos kihangsúlyozni a teljes bútorzattal és régiségekkel együtt eladó, a tulajdonos csak a személyes tárgyakat és képeket tartaná meg. A házban ónémet, restaurált bútorok vannak zömében, valamint régiségkereskedésekből vásárolt tárgyak képezik a gyűjteményt.

Ingatlanbazár
A házban restaurált bútorok vannak zömében, valamint régiségkereskedésekből vásárolt tárgyak képezik a gyűjteményt
Fotó: Ingatlanbazár

Folyamatosan karbantartott, részben felújított. Víz és villany a felújításkor korszerűsítve. A szennyvíz városi hálózatra kötve.

A fűtés gázkonvektoros, 2 szobában épített kandalló, 1 szobában fatüzelésű kályha is van. Az ablakok dupla üvegesek, a belső üvegréteg hőszigetelt. Az utcai szobában újonnan hőszigetelt ablakok vannak.

A Szekszárdi borvidék 8 km, Gemenc 15 km, Fadd-Dombori 8 km, Sárköz 8 km, Nagy Duna 8 km, Pécs 60 km. 

A környéknek köszönhetően széleskörű hasznosítása is lehet a jövőben a helyileg védett ingatlannak, hiszen vendégházzá alakítható a környék borturizmusa, kirándulási, kikapcsolódási lehetőségei és a vadászat miatt is.

Ajánljuk tehát befektetésre, hétvégi háznak, vendégháznak, de a nagy telek számtalan lehetőséget rejt még magában. Komoly érdeklődők telefonhívását várjuk.”

További jó lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.