Hatcsillagos szállodában bérelt lakosztályt Sydneyben Taylor Swift és szerelme

Vágólapra másolva!
Taylor Swift pár napos szünetett tart Eras turnéjában, és együtt pihen a sportoló szerelmével, Travis Kelcevel Sydneyben. A pár egy hatcsillagos luxusszállodában bérelt ki egy lakosztályt, ami kétszintés, és közel 6 millió forintba kerül naponta.
Vágólapra másolva!

A popénekesnő és az NFL-sztár Sydney első hatcsillagos szállodájában, a flancos Crown Towersben szállt meg, ami a kikötő melletti Barangaroo negyedben található. Swift az Eras turnéja alatt iktatott be magának egy pár napos pihenőt. 

Taylor Swift
Taylot Swift amerikai énekesnő és dalszerző
Fotó: Wikipedia

A szálloda tele van előkelő éttermekkel és olyan szogáltatásokkal, amik mind garantáltan luxusélményt biztosítanak az ehhez már hozzászokott szerelmespárnak. A hotel legdrágább lakosztályát, az elnökit foglalták le maguknak, ahol egy éjszaka 16.300 dollárba, azaz majdnem 6 millió forintba kerül. Ez egyben a szálloda legnagyobb lakosztálya is a maga 80 négyzetméterével, ami a 88. emeletén van és két szintes.

image

Az első emeleten egy tágas nappali, konyha, bár, biliárdasztal és egy médiaszoba szórakoztatja a vendégeket. Az étkezőben akár 10 fő is kényelmesen elfér, és van ezen a szinten még egy teljesen felszerelt iroda is. A második emeleten pedig egy igazán látványos hálószoba található, amihez egy márvány spa káddal és gőzfürdővel felszerelt fürdőszoba is tartozik. A szabadtéri teraszon fűtött, saját végtelenített medence van. 

image

 

image

A páros ezek a napokat turistáskodással tölti a kikötővárosban, még a Sydney-i állatkertbe is elmentek, hogy közelről is megnézhessék az itt élő egzotikus állatokat.

image

Swift négy koncertet ad Sydneyben február 23 és február 26-a között. 

Forrás: Daily Mail