Ide járnak a vezérigazgatók és hírességek, hogy olyan szeánszon vegyenek részt, ami máshol be van tiltva

Psilocybe allenii varázsgomba
Vágólapra másolva!
A kanadai Vancouver mellett van egy hatalmas birtok, ahová gazdag vállalkozók, vezérigazgatók, hírességek és sportolók mennek el egy luxus pszichedelikus, varázsgombás kikapcsolódásra, hogy ismét önmagukra találhassanak.
Vágólapra másolva!

A Journeymen Collective wellness programot üzemeltető cég célzott pszichedelikus intenzív utazásokat és kikapcsolódásokat szervez vezetők, vállalkozók és szakemberek számára, állításuk szerint azért, hogy a lehető legmélyebben tudjanak önmagukhoz kapcsolódni, és felerősíthessék többdimenziós tudatosságukat. 

Az üdülőt 2018-ban alapította Rob Grover és Gary Logan, akik az Okanagan-völgyben található 650 négyzetméteres kúriában várják vendégeiket. A világ minden tájáról érkeznek érdeklődők az egy hektárnyi birtokra, ahol sósvizes medence és 4 vendégszoba van.  

Varázsgomba meditáció
Fotó: Wikipedia

A kúra négy napig tart, ezalatt a vendégek két varázsgombaszertartáson vesznek részt. A helyszínen egy privát séf készít egyedi vegetáriánus ételeket, amivel ő is hozzájárul a tökéletes wellness élményhez. 

Mielőtt bárki is részt vehetne ebben a programban, teljesíteniük kell egy négyhetes előkészítő kurzust, aminek keretében minden nap meditálniuk kell. 

image

A program akkor kezdődik, amikor az ügyfél csütörtökön 10:00 óra körül megérkezik a központba. Miután elfoglalták a szállásukat, és kipakoltak, a vendégek túrázhatnak a közeli erdőben, vagy részt vehetnek az Alexander-technika kurzuson, ami abban nyújt segítséget, hogy minél jobban tudjanak önmagukhoz kapcsolódni. 

image

Bár egyes államok legalizálták a pszilocibint, a világ számos részén még mindig illegális. Ezért ajánlott, hogy a pszilocibint tapasztalt orvos felügyelete mellett szedjék, és csak olyan területen, ahol a szer használata nem tartozik büntetőjogi szankciók hatálya alá.

Forrás: Fox Business