Idén már a magyar filmkedvelők is fogadhatnak az Oscar-díjak nyerteseire

Vágólapra másolva!
A magyar filmkedvelők már a március 11-i Oscar-gála eredményeire is fogadhatnak a nemrég megújult TippmixPro-n.
Vágólapra másolva!

A filmszakmai körökben Akadémiai Díjnak hívott, de általában csak Oscar-díjként emlegetett filmes elismerést 95 éve ítélik oda a film területén legjelentősebb alkotói teljesítményt felmutató művészeknek és szakembereknek.

Míg az első díjátadó ünnepségen tizenöt aranyszobrot osztottak ki, ma már huszonhárom kategóriában díjazzák a legjobbakat – foglalja össze a közelgő díjátadó kapcsán a Szerencsejáték Zrt. közleményében.

Az Oscar-gála közvetítését minden évben emberek milliói követik a képernyők előtt.

Sok magyar filmkedvelő is figyelemmel kíséri a díjak átadását. 

Az idei évtől pedig a díjátadó eredményeire is fogadásokat köthetnek a TippmixPro-t használó játékosok. 

Azok a filmrajongók, akik szívesen teszik próbára szerencséjüket a különböző sportfogadásokon, rendkívül kedvező nyereményszorzókkal tippelhetik meg az Oscar-díj valamennyi kategóriájának győztesét.

Idén már az Oscar-díjakra is lehet fogadni a Tippmixpron-
A Tippmixrpo alkalmazással már az Oscar-díjak nyerteseire is lehet fogadni (illusztráció)
Fotó: Szerencsejáték Zrt.

A nemzeti lottótársaság tavaly október végén élesítette megújult sportfogadási oldalát, a TippmixPro-t, amely számos új funkcióval és a korábbinál jelentősen több eseménnyel várja a játékosokat. A vállalat folyamatosan figyelembe veszi a felhasználók érdeklődési körét és preferenciáit, ezáltal egy olyan fogadási portfóliót igyekszik kialakítani, amellyel a lehető legtöbb tippmixelő találhatja meg számításait – tájékoztatnak arról közleményükben.