A McDonald's, ahol úgy érezheti, mintha a '80-as években lenne

McDonald's bohóc
Eddig 99 McDonald's épült országszerte, de hamarosan újabb 6 nyílik
Vágólapra másolva!
Egy városi felfedező bukkant rá arra az elhagyatott McDonald's étteremre, ami visszamaradva az időben az 1980-as éveket idézi. A belső tere, és bútorai immár 40 éve porosodnak és várják a vendégeket. 
Vágólapra másolva!

Habár lassan fél évszázada nem működik, de a múlt maradványai beleértve a régi italautomaták, a régi berendezések, sőt még a rózsaszín és kék székek is még mindig teljesen jó állapotban maradtak fenn ebben a McDonald's-ban.

A kép csak illusztráció Forrás: Vijaya narasimha/Pixabay

A Triangle Of Mass (@trianglemass) becenevet használó amerikai felfedező megosztott egy videót a hátborzongató helyiségről, ami már a 629.000 megtekintést és 116.000 kedvelést is túlszárnyalta.

A helyszínt egy barátjának a tippje alapján egy ADHD Urbex néven ismert tartalomkészítő segítségével találta meg. A videó, amelyben Paul Anka "Put Your Head on My Shoulder" című dala szólal meg, a 80-as évekbeli, furcsa belső tér bemutatásával kezdődik, ami úgy tűnik, hogy még mindig készen áll arra, hogy a vendégek élvezhessék a hamburgereket, a kólát és a sült krumplit.

image

A videón a pult is látszik, ahol a pénztárgépek lehettek, kicsit hátrébb pedig még mindig jól láthatóak a polcok és a hűtőszekrény. A fókusz ezt követően a helyiség többi részére irányul, ahol megpillanthatjuk a sültkrumpli címkéket, a kistévéket, és a forrócsokoládé-automatát is.

Forrás: Mirror