Szuper ház, intim kerttel Balatonfűzfőn

Ingatlanbazár
Vágólapra másolva!
Már ránézésre is tökéletes az a ház, amelyben 5 hálószoba lett kialakítva, a kert pedig jótékonyan elrejti a tulajdonosait. Az ára nem éppen alacsony, de cserébe nem csak nyugalmat, hanem minőséget is kapunk. A csend ellenére mégis közel van mindenhez. Aki nem medencével, jakuzzival vagy teniszpályával, hanem békével szeretné körbevenni magát, annak mindenképp ajánljuk, hogy nézze meg a képeket, hiszen utána az az érzés fogja hatalmába keríteni, hogy igen, innen nem hiányzik semmi a boldogsághoz.
Vágólapra másolva!

"Balatonfűzfő csendes utcájában, modern technológiával épült korszerű lapos tetős családi házat kínálunk eladásra.

Az egyszintes ház hasznos alapterülete 160 m2, melyben 5 hálószoba, 2 fürdőszoba + wc, 1 külön mellékhelyiség, gardrób, háztartási helyiség gépészettel, kamra, illetve egy 50 m2-es tágas amerikai konyhás nappali + étkező található.

Az ingatlan elosztása alapos tervezéssel, átgondolással lett kialakítva, a család minden tagjának privát szféráját biztosítva.

A nappali tetején üvegablakok vannak, illetve a nyugati oldalán egy nagy üvegfal húzódik, amely egy 15 m2-es fedett terasz nyílik, mintegy a közös lakóteret megnövelve. Családoknak közös ebédhez, pihenéshez biztosít kellemes, zavartalan környezetet. A nagyméretű üvegfelületeknek köszönhetően egészen napnyugtáig beszűrődnek a nap sugarai, világossá téve a helyiséget.

A nappali tetején üvegablakok vannak, illetve a nyugati oldalán egy nagy üvegfal húzódik Forrás: Ingatlanbazár

A háloszobából pedig közvetlenül egy 7 m2-es nyitott napozóteraszra lépünk ki, ami a szomszédok szemei elől rejtve maradt, így zavartalanul barnulhatunk.

A tulajdonos az elmúlt években nagy odafigyeléssel válogatta meg és gondozta a kert növényzetét. Az 1270 m2-es területet fügefák, szivarfák, pampafüvek és a kerítés egyik oldalát végig hatalmas hortenziabokrok díszítik. A füvet és a növényzetet a telken lévő öntözőrendszer tartja egész nyáron frissen, zölden. A telek vonalának mentén sövények és tuják szolgálnak természetes belátásgátlóként, az udvarnak ezáltal egy kellemes, nyugodt környezetet biztosítva. A kerti szerszámok tárolásához külön fatároló lett építve, illetve közvetlenül mellette bográcsozáshoz, sütögetéshez kialakított fedett rész is található.

Az ingatlan elhelyezkedése a nyári sportok szerelmeseinek kiváló! Az ősfákkal körbeölelt Laguna Yacht Clubtól csupán 1 km-re található, ami a Balaton legzöldebb, legszebb panorámájú vitorlás klubbja. A Fűzfői-öböl a Bakony felől érkező észak-nyugati szél miatt napjainkban kedvelt helyszíne a vízisportoknak, élénk vitorlás élet folyik. A közelben lévő Zagykazetta szörf beach pedig a Balaton legjobb szörfös (egyben kutyás) strandja, ahol szörf és kite oktatás is folyik.

Egy 50 m2-es tágas amerikai konyhás nappali + étkező is található az épületben Forrás: Ingatlanbazár

A Föveny strand Balaton északkeleti csücskében található, így mindkét partra remek kilátás nyílik, 3km-re az ingatlantól.

Az ingatlan 14 km-re van Veszprémtől és az M7-es autópálya 20 perc alatt elérhető.

Jelenleg a háztól 900 méterre egy nagy áruház építése van folyamatban.

Műszaki tartalom:

  • Thermo-block 35 falazat, 21 cm szigetelés (a gázfogyasztásnak a költsége rendkívül kedvező!)
  • Thermo-block födém rendszer + 15 cm szórt pur szigetelés
  • Gázkazán, padlófűtés
  • Klíma
  • 6 légkamrás homlokzati műanyag nyílászárók
  • Elektromos kapu
  • Öntözőrendszer
  • Két állásos 35 m2-es térkövezett fedett autóbeálló."[...]

További balatoni házakat keressen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.