Elképesztő összegeket költöttek plasztikai műtétekre, az eredmény azonban egyszerre lett szörnyű és nevetséges - fotók

plasztika, mell, nyuszi
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
Sok ember azért plasztikásztat, hogy jobban érezze magát a bőrében. Ugyan vannak akik egy műtétnél többet nem vállalnak, de vannak olyan elvetemültek akik nem bírnak leállni a plasztikásztatással és képesek elképesztő összegeket költeni ezekre a beavatkozásokra. Azonban a rengeteg műtét megkeseríti a mindennapi életüket és a legalapvetőbb tevékenységekre nem lesznek képesek. Brutálisan hajmeresztő eredményei van néhány plasztikai műtétnek. Mutatjuk!
Vágólapra másolva!

Vienna Wuerstel 

A modell célja, hogy övé legyen Európa egyik legnagyobb szája. Emiatt már rengeteg plasztikai műtéten esett át, amire eddig 13 ezer fontot, azaz közel 6 millió forintot költött. Vienna nem tud leállni a műtétekkel, azonban a hatalmas ajkai miatt már enni sem tud rendesen. A nő ezek után sem hajlandó abbahagyni szájának plasztikásztatását, minden áron azt akarja, hogy neki legyen a legnagyobb ajka egész Európában. 

 

Lola Mason

A 28 éves OnlyFans modell milliókat költött arra, hogy gyönyörű barack formájú feneke legyen, decsak a műtétek után döbbent rá, 

hogy néhány dologba akadályozza őt a 11 ezer fontos feneke (5 millió forint). 

Lora instagram oldalán osztotta meg követőivel azokat a videókat, amiben elmondja, hogy már egy nadrág felvétele is gondot okoz neki, de még a víz alá sem tud lemerülni hatalmas feneke miatt. 

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!