Háromszobás lakássá alakított át egy garázst egy család, most százmilliókat ér az otthonuk

házaspár, garázst 500 000 font értékű Cotswold otthonává alakította, különös
The kitchen in Lexi's converted garage. See SWNS story SWSMgarage. Stay home mum bought garage online and now is worth over £500,000. Lexi Flannagan ,26, from Cheltenham bought a double detached garage in the hope of making into a house. This process started back in February 2017 on Zoopla as Lexi was faced with a garage worth £172,500. The property was put online for only 30 minutes and was captured by Lexi. 'It took a while to get planning permission' which was one of the main concerns. Eventually the permission was granted and the process could start. ***EXCLUSIVE***
Fotó: Lexi Flannagan / SWNS
Vágólapra másolva!
A 26 éves Lexi Flannagan és párja, Sam Flannagan, vásárolt egy olcsó dupla garázst Cotswoldsban, amiből mára egy három hálószobás álomotthont alakítottak ki, amely több, mint 200 millió forintot ér.
Vágólapra másolva!

A fiatal pár évekig küzdött a területi engedély megszerzéséért, azonban megérte: 

néhány millió forint felújítási költséggel valóságos luxusotthont alakítottak ki egy olcsó garázsból.

Most egy lakást bérelnek a Gloucestershire-i Coobe Hill nevű településen, és azt mondják, hogy ezzel, hogy két otthonuk is van, fiuk, Levi életét is megalapozták, gondolva annak felnőttkorára.

Lexi, aki jelenleg főállású anya, azt mondta, nem akartak egy új építésű, kész lakásba költözni, ugyanis ezekkel gyakran sok a probléma, könnyen leamortizálódnak. Ehelyett inkább 

vettek egy régi, felújítandó épületet, amelynek felújítása ugyan viszonylag sok pénzbe és munkába került, de nekik megéri a tudat,  hogy benne van a saját kezük munkája,

 és biztosak lehetnek benne, hogy minden a megfelelő minőségben készült el. A garázs, amit kinéztek, jó helyen volt, két kisváros, Tewksbury és Cheltenham szomszédságában, így a könnyű megközelíthetősége vonzó volt számukra.

házaspár, garázst 500 000 font értékű Cotswold otthonává alakította, különös
Álomotthonná alakították.
Fotó: Lexi Flannagan / SWNS / Lexi Flannagan / SWNS

Miután megvették, munkához is láttak: kibővítették annyi hellyel, hogy három hálószoba elférjen benne.

A földszinten modern verandát, nappalit, illetve konyhát alakítottak ki, az emeleten pedig három hálószobát, folyosót és egy vadonatúj fürdőszobát.

Mivel a szomszédoknak kezdetektől fogva szimpatikus volt a fiatal pár, ők is sokat segítettek nekik a felújításban, mely 2017-től 2019-ig tartott.

Forrás: DailyStar