Több tízmillió forintot költött a lábainak meghosszabbítására az ismert modell

Vágólapra másolva!
Theresia Fischer 128.000 fontot (közel 60 millió forintot) költött lábhosszabbító műtétre. Később azonban kiderült, hogy a drága műtét egy ritka csontbetegségbet okozott nála.
Vágólapra másolva!

A 32 éves valóságshow-sztár és modell, Theresia Fischer 128.000 fontot költött egy extrém lábhosszabbító műtétre, aminek következtében egy ritka csontbetegség alakult ki nála. A fiatal lány éveket töltött a műtétekkel és az azok utáni lábadozással, mert 14 centiméterrel meg szerette volna hosszabbítani a lábait. A sebészek mindkét lábában eltörték a comb- és sípcsontokat, és acélrudakkal támasztották meg őket, miközben új csontszövet képződött, hogy újra összeolvadjanak.

Nemrég azonban Theresianak fel kellett adnia jövedelmező szereplését a valóságshow sztárok csatája című műsorban a fájdalmas csontfertőzése miatt. A Németország új topmodelljének egykori sztárja, aki most 184 centiméter magas azt nyilatkozta, hogy csonthártya-gyulladás alakult ki nála. Az orvosok szerint a krónikus állapot a csontot körülvevő kötőszöveti réteget érinti, és a duzzanat mellett állandó fájdalmat is okoz. Theresia elmondta, hogy fájdalomcsillapítókkal sikerült "talpon maradnia", de hosszabb ideig erre még mindig képtelen. Elárulta továbbá azt is, hogy a valósághow forgatása már korábban is jelentős fájdalmat okozott számára, főleg amikor futnia kellett, vagy akár csak picit gyorsabban mozognia. 

Theresia Fischer, TheresiaFischer, Instagram, modell
Theresia Fischer német modell
Fotó: Instagram/theresiafischer

"Nagyon furcsa úgy futni, ha az embernek fém van a lábában" - panaszolta a modell.

Néhány hónapja egy rutin egészségügyi vizsgálat során derült ki, hogy az egyik lábában lévő szárkapocscsont nem a tervezett módon nőtt. Azóta a lány már számolja a napokat, amikor végre megszabadulhat az acélrudaktól.