Csodálatos otthont vett magának az Avatar bombázó sztárja

zoe saldana
NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 21: Zoe Saldana attends The World's Most Fascinating Dinner at Hall Des Lumieres on September 21, 2023 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Az Avatar-filmek sztárja, Zoe Saldana különleges ingatlant vásárolt magának Kalifornia állam egy, sztárok által igen kedvelt részén.
Vágólapra másolva!

2023 különösen jó év volt a 45 éves Zoe Saldana számára. Az A-listás színésznő volt az egyik főszereplője a 2022 decemberében bemutatott, de világsikert 2023-ban elérő Avatar 2. című produkciónak, visszatért a Marvel-filmekhez tartozó Galaxis őrzői 3. részében, ezek mellett pedig a Time magazin beválogatta a világ 100 legbefolyásosabb személyének listájára. Ha pedig mindezek nem lennének elegendők, a színésznő pazar álomotthonnal ajándékozta meg magát. A Realtor úgy tudja, az ügyletre valójában már az év első felében sor került, de csak most derült ki, hogy Saldana hová vonulhat vissza, ha belefáradt a rivaldafénybe.

A sztár egy, a spanyol gyarmati idők stílusát idéző, 1930-ben épült kúriát vett Montecitoban, Kaliforniában, a hírességek által igen kedvelt környéken. Az 5 hálószobás, az építését követően több alkalommal modernizált ingatlan számos eredeti elemet megőrzött építésének idejéből, például még mindig az eredeti, koloniális hangulatot idéző ablakokkal rendelkezik. 1933-ban könyvtárszárnnyal bővült a hatalmas birtokon álló ingatlan.

A birtokról pazar kilátás nyílik az óceánra, valamint Santa Ynes hegyeire is.

Az exkluzív otthon piacra kerülési ára 18,9 millió dollár volt, de

a vevő és az eladó közötti adásvételt bonyolító ügynökség szerint Saldanának sikerült 17,5 millió dollárra (nagyjából 6,1 milliárd forintra) lealkudnia a vételárat.

Ahogy az Origo megírta, a színésznő tavaly ősszel piacra dobta Bevely Hills-i álomotthonát. A rendelkezésre álló információk szerint Zoe Saldana 16,5 millió dollárt kér azért az ingatlanért, de havi 47.500 dollárért bérbe is vehető.