Négymillió forintért eladó egy háromszobás családi ház - de senki nem láthatja belülről

Penész, penészes, otthon, lakás, illusztráció,
Water damage causing mold growth on the interior walls of a property
Vágólapra másolva!
Felkerült az ingatlanpiacra egy három hálószobás ikerház Northfieldben, Birminghamben, amihez egy nagy, körbejárható kert is tartozik, és csupán 10.000 fontba (4,4 millió forintba) kerül. Belülről azonban nem mutatják meg senkinek. 
Vágólapra másolva!

Mint kiderült a tízezer fontért kínált ikerházba azért nem engednek be senkit, mert annyira penészes, hogy az eladók megtiltották annak megtekintését.

A birminghami Northfieldben található három hálószobás, és egy félszobás ház folyosóinak falait vastag penészfoltok feketítik. Az akciós ingatlanhoz emiatt komoly egészségügyi figyelmeztetést is mellékeltek, és az ingatlanügynökök azt állítják, hogy teljes felújításra lenne szükség, mielőtt lakhatóvá válna.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock/D_Townsend

A családi házról készült komor felvételeken törött bútorok, mocskos függönyök, és rothadó szemét riasztja el az esetleges érdeklődőket. A konyhában a tapéta hámlik és foltos, a mennyezet pedig részben beomlott. A falon festmények lógnak, a korláton és a székeken pedig koszos ruhakupacok hevernek.

Az ingatlan megvétele mellett szól, hogy habár jócskán felújításra szorul, a befektetendő összeg még így is bőven a szomszédos házakért kért 300.000 font alatt marad. A házban előszoba, nappali-étkező, konyha, fürdőszoba, és padlás is található a kinti nagy kert mellett. A birtok nagyon közel fekszik Birmingham városközpontjához, és egy kőhajításnyira van a festői Lickey Hills Country Parktól és a golfpályától.

A házat a Bond Wolfe Commercial Auctions értékesíti, akik az alábbiakra figyelmeztetik az érdeklődőket: "Az árverezők nem tudták az ingatlant belülről szemügyre venni, ezért a szállásadatokra nem szabad hagyatkozni. Az ingatlanban eluralkodott a penész, így a veszélyes állapota miatt az árverési eladás előtt nem lehet majd megnézni a szobákat."

Az ingatlanügynök azonban jó hírekkel is szolgált a ház kapcsán: Az ingatlan rendelkezik a gázüzemű központi fűtés és a dupla üvegezés előnyeivel, azonban teljes felújítási munkálatokra szorul."

A házat február 8-án árverezik el.

Az Origo beszámolt arról, hogy egy árverésen elképesztő összegért kelt el egy hal. Egy másik árverésen pedig egy olyan labda kelt el, amiből nincs még egy a világon. Még a Dallas Bobby-jának birtoka is aukción kelhet el.

Forrás: Mirror