Eladja Los Angeles-i otthonát az Oscar- és kétszeres Golden Globe-díjas Emma Stone

29., critics, choice, awards, 2024.01.14.,
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 14: Emma Stone with FIJI Water at The 29th Annual Critics Choice Awards on January 14, 2024 in Los Angeles, California. Phillip Faraone/Getty Images for FIJI Water/AFP (Photo by Phillip Faraone / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Négymillió dollárért árulja Los Angeles-i otthonát a friss Golden Globe díjas amerikai színésznő, aki pár napja vehette át a legjobb színésznőnek járó díjat a Szegény párákban nyújtott alakításáért. 
Vágólapra másolva!

Emma Stone Oscar- és kétszeres Golden Globe-díjas amerikai színésznő. Eleinte különböző tévésorozatokban tűnt fel, majd 2008-ban szerepet kapott A házinyuszi című vígjátékban, mely meghozta számára a sikert. Férje Dave McCary, a Saturday Night Live rendezője, 2021 márciusában született meg első gyermekük Louise Jean McCary. Ismertebb filmjei az Excsajok szelleme, a Csodálatos pókember filmek, a Kaliforniai álom és a Szörnyella. Legújabb filmje pedig a Szegény párák, ami úgy tűnik, hogy tarol az idei díjátadó gálákon.

Emma Stone with FIJI Water at The 29th az Annual Critics Choice díjátadón 2024. január 14-én Los Angeles-ben Forrás: Getty Images via AFP/2024 Getty Images/Phillip Faraone

Az arizonai születésű színésznő 2021-ben vett egy házat a texasi Austinban, Los Angelesből viszont úgy tűnik, hogy teljesen elköltözött, Malibui otthonát ugyanis 2022-ben adta el 4,425 millió dollárért. Malibu egy tengerparti város a Los Angeles-i Santa Monica-hegységben. A Westwood-i ingatlant még 2019-ben vásárolta 2,3 millió dollárért. Westwood egy kereskedelmi és lakóövezet Los Angeles Westside régiójának északi, középső részén. A Comstock Hills enklávéjában található ingatlan egy 1920-as években épült spanyol stílusú ház - mondta el Eric Lavey, a Sotheby's International Realty - Beverly Hills Brokerage ügynöke.

Emma Stone eladó ingatlana Forrás: Northfoto/IMP Features

A színésznő miután megvette a házat, alaposan felújíttatta, kibővíttette annak hátsó részét, hogy egy extra konyhát lehessen beépíteni. Azonban a ház néhány eredeti részletét megőrízte, ezek közé tartozik a gerendás mennyezet a nappaliban, és a csempézett udvar a ház előtt.

Emma Stone eladó házának nappalija Forrás: Northfoto/IMP Features

A birtokhoz tartozik még egy egyhálószobás vendégház is saját konyhával és nappalival. Lavey nem volt hajlandó elárulni, hogy Stone miért akarja eladni a házat. Annyi azonban ismert, hogy a színésznő ezt a házat csak másodlagos otthonaként használta, amikor Los Angelesben volt dolga.

Egy brit felmérés szerint Emma Stone is a legszexibb vörös hajú sztárok között van. Az Origo képes összeállítást is közzétett a gyönyörű színésznőről.

Forrás: Mansion Global