Rufus Wainwright eladja Los Angeles-i otthonát

Rufus Wainwright
Rufus Wainwright egy Chicago-i koncertjén
Vágólapra másolva!
2,2 millió dollárért eladó Rufus Wainwright amerikai - kanadai énekes - dalszerző ólomüveg ablakokkal rendelkező, az 1920-as években épült karakteres háza. 
Vágólapra másolva!

Rufus McGarrigle Wainwright amerikai-kanadai énekes, dalszerző, zeneszerző. Hét saját albuma jelent meg, és számos felvétele került fel válogatáslemezekre, illetve filmzenei albumokra.

Rufus Wainwright egy Chicago-i koncertjén Forrás: Wikipedia

Rufus Wainwright most piacra dobta szeszélyes és mesekönyvbe illő Los Angeles-i otthonát, amihez 2,2 millió dolláros árcédula jár. A Los Angeles Laurel Canyon negyedében található házat a zenész még 2016-ban vásárolta 1,45 millió dollárért.

Az 50 éves Wainwright az Instagramon jelentette be a múlt héten, hogy úgy döntött, megválik ettől a három hálószobás ingatlantól.

A dalszerzőként is rendkívül sikeres férfi ebben a házban írta az Unfollow The Rules és a Peaceful Afternoon című dalokat. Wainwright szomszédai nagyon sajnálják, hogy elköltözik, mert mindig nagy örömmel hallgatták, amikor teljesen kitárt erkélyajtónál zongorázott a nyári estéken.

Az 1926-ban épült mesebeli otthon a korszak báját megtestesítő romantikus szerelemkuckóként jellemezhető.

image

A karakteres és fényesen berendezett otthon olyan különlegességekkel rendelkezik, mint a fagerendás katedrális mennyezet, ólomüveg ablakok, valamint a mesés nyolcszög alakú könyvtár, ahol a padlótól a mennyezetig érnek a könyvek, és még egy kipreparált medve szőnyeg is található. Az ingatlanban van még egy családi konyha, egy hivatalos étkező, egy szabadtéri étkező, és erkély is.

Az ingatlanról további képeket IDE kattintva nézegethet.

Rufus Wainwright 2014-ben Budapesten koncertezett, és a húgán kívül csak egy Rocky Balboa-imitátort hozott magával.

Forrás: Mansion Global