Haylie Duff piacra dobta rejtett Austin-i birtokát

Haylie Duff és Hilary Duff
Haylie Duff és Hilary Duff
Vágólapra másolva!
Haylie Duff amerikai énekesnő és színésznő 3,3 millió dollárért eladja a stílusos és eldugott helyen lévő Austin-i otthonát - írja a Realtor.com. 
Vágólapra másolva!

Haylie Duff amerikai színésznő és énekesnő főleg színészi munkásságáról lett ismert, olyan sorozatokban kapott fontos szerepeket, mint a Hetedik mennyország, a Lizzie McGuire (aminek a címszereplője húga, Hilary Duff), és a Material Girls. 2014 áprilisában Duff bejelentette eljegyzését Matt Rosenberg vállalkozóval, és azóta két lányuk született.

Haylie Duff és Hilary Duff Forrás: Wikipedia

A sztár nemrég úgy döntött, hogy eladja négy hálószobás, 3,5 fürdőszobás otthonát, ami a Texas állambeli Austin-ban található. A 400 négyzetméteres házat, amely több mint egy hektáros telken fekszik, 3,250,000 dollárért dobta a piacra.

image

A fellelhető információ szerint ez az eldugott helyen fekvő ház 2013 épült, és legutóbb 2020-ban sikerült eladni egy meg nem nevezett összegért. Korábban 1,950,000 dollárért jegyezték a piacon.

Ez a Santa Barbara stílusú kúria a Spanish Oaks szomszédságában található. Az ingatlan elrendezése nyitott és tágas, a boltíves bejárati ajtó egy íves lépcsővel és magas mennyezettel rendelkező hatalmas előcsarnokba nyílik.

image

Az étkezős konyhába hosszú konyhaszigetet építettek, és elegáns fehér szekrények, valamint nagyméretű ablakok kerültek ide. A helyiség modern berendezési tárgyai közé tartoznak a komornyik kamra, a kvarc munkalapok, és a csúcskategóriás készülékek.

A tágas családi szobába kazettás mennyezet, keményfa padló, és üvegajtó került. A földszinten kialakított fő hálószoba ívelt öblös ablakkal és elegáns tálcás mennyezettel rendelkezik. A fürdőszobában porcelán áztató kád, üvegfalú zuhanyzó és márvány pultok találhatók. Az emeleten további három hálószoba áll a lakók rendelkezésére.

image

A második emeleten egy fedett erkély, egy iroda és több tanulószoba is van. Az ingatlanhoz tartozik még egy mosókonyha és egy edzőterem is.

A kertben pedig van egy medence, egy spa és egy nyári konyha is. A ház körülbelül 30 perces autóútra van Austin belvárosától.

image

Az ingatlanról további képeket nézegethet, ha IDE kattint.

Az Origo Ingatlanbazár rovatában több igazán rendkívüli házat is bemutattunk már, ezek közé tartozik a Nagy Gatsby regény ihlette kastély, Elvis Presley egykori otthona, egy Pulitzer-díjas ház, és egy a Szürke 50 árnyalata sztárjának otthona.