Vállalkozónők figyelem, ősszel ismét indul Dobbantó tréning!

Vágólapra másolva!
Szívesen fejlesztenéd vállalkozásvezetéssel kapcsolatos ismereteidet, vagy csak arra a bizonyos „lökésre" van szükséged az elinduláshoz? Itt a helyed!
Vágólapra másolva!

Már lehet jelentkezni a Dobbantó Program legújabb kompetenciafejlesztő tréningjére, amely legfőbb célja felvértezni a vállalkozónőket azokkal az ismeretekkel, amelyek birtokában tervszerűen, tudatosan indíthatják el, és fejleszthetik vállalkozásukat. A több mint 10 éves múltra visszatekintő program szakmai együttműködő partnere, és a képzés megvalósítója a vállalkozásfejlesztés elismert hazai szakértője, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány.

A Dobbantó Program legfőbb célja, hogy a magyar tulajdonú női vállalkozások vezetőinek gazdasági szerepvállalását a társadalomban betöltött szerepükhöz hasonló magaslatokba emelje azáltal, hogy üzleti téren a sajátosságaiknak megfelelő támogatásban részesíti őket. Ezt az elvet követve a program minden egyes eleme úgy került finom-hangolásra, hogy egyfelől fejlessze a vállalkozói kompetenciákat, és átfogó ismereteket nyújtson a vállalkozások működtetéséhez szükséges kulcsfontosságú témakörökben, másfelől pedig lehetőséget biztosítson a szakmai kapcsolati háló bővítésére.

Magyar Bankholding Zrt.

Mit nyújt a Dobbantó tréning?

A vállalkozói kompetenciafejlesztő képzés során a résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási, és forrásteremtési ismereteket szereznek. A 20 fős csoportban hat hétre leosztott 12 napon, összesen 90 órában zajló képzést elvégzők tapasztalati úton sajátíthatják el a vállalkozásvezetéshez szükséges legfontosabb készségeket, zárásképp pedig a tréning szakemberei által véleményezett, kész üzleti tervekkel távozhatnak. A program elemei reagálnak az aktuális gazdasági helyzet nehézségeire, javaslatokat sorakoztatnak fel üzemeltetési lehetőségekre, mindezt azért, hogy rávilágítsanak a vállalkozói lét fenntarthatóságára és a hivatás szépségeire.

Az őszi Dobbantó tréning október 17-én indul, amelyre minden vállalkozó szándékú hölgy jelentkezhet, legyen szó már működő vállalkozást vezetőkről, vagy csupán olyanokról, akik fontolgatják egy vállalkozás elindítását. Jelentkezni a SEED Alapítvány honlapján keresztül lehet ide kattintva, 2022. október 9-ig. A képzés piaci ára 400.000 forint, amelyhez a szervezők mindössze bruttó 40.000 forint hozzájárulást kérnek a résztvevőktől, a további költségeket az MKB Bank finanszírozza.

Magyar Bankholding Zrt.

Legyél te is Dobbantós!

A Dobbantó tréninget elvégzett hölgyek mostanra 450 fős Dobbantó üzleti közösséget alkotnak, vállalkozói múltjukat, helyzetüket tekintve pedig igencsak sokszínűnek mondhatók; vannak köztük fiatal vállalkozónők, több éves múlttal rendelkezők, a munkavállalói státuszt vállalkozói létre váltó hölgyek, valamint a családi vállalkozásban aktívan szerepet vállaló hölgyek is. A közösséghez csatlakozva megoszthatod saját tapasztalataidat női vállalkozótársaiddal, inspirálódhatsz mások életútjából, az üzleti érdekeket összekötve pedig egyre kiterjedtebb kapcsolati hálóra tehetsz szert. A Dobbantó tréning oktatótermének ajtaja előtted is nyitva áll.

További részletek és izgalmas tartalmak a Dobbantó program web és Facebook oldalán egyaránt olvashatók.