Az eMAG társ az ünnepi előkészületekben

Vágólapra másolva!
A Black Friday keretében több mint egymillió ajánlattal segíti az ajándékok beszerzését a vezető magyar online áruház.
Vágólapra másolva!

A karácsonyi készülődés évek óta a novemberi Black Fridayjel kezdődik. Jóllehet az üzletekben már hetekkel korábban megjelennek az ünnepi édességek, de a valódi hajrá november közepén indul: lassan megnyitják kapuikat a karácsonyi vásárok, a bevásárlóközpontok előveszik Mariah Carey és George Michael örökzöld ünnepi slágereit és az online kereskedelem páratlanul vonzó akciókat hirdet meg. Az eMAG büszke arra, hogy oroszlánrészt vállalt a fekete péntek magyarországi elterjesztésében, hiszen ezzel az akciós nappal nemcsak számos ajándékötlet megvalósítását tette könnyebbé, hanem hozzájárult ahhoz is, hogy az ünnepi készülődés kevesebb stresszel járjon és több idő maradjon a legfontosabbra: egymásra.

Forrás:eMAG

„A karácsony különleges időszak, amikor a családok összegyűlnek, az ajándékozás és az ünnepi hangulat varázsa megtölti az otthonokat. Háromgyermekes apukaként tudom, a készülődési időszak sokak számára feszültséggel teli lehet, hiszen a vásárlás, a dekorálás, és az összejövetelek megszervezése sok energiát igényelhet. Az eMAG minden területen hozzá kíván járulni a stresszmentes karácsonyi élményhez" – mondta el Taba Péter az eMAG Magyarország logisztikai igazgatója.

Forrás: eMAG

Idén minden eddiginél több ajánlattal jelentkezik az eMAG: számos kategóriában összesen 1 milliónál is több akciós terméket kínál, tízből hét akciós termék pedig az idei legalacsonyabb árán lesz elérhető.
Négy egyszerű lépést javasol a fekete pénteki hatékonyság kimaxolásához az eMAG: érdemes előre saját fiókot nyitni az eMAG.hu-n. Aki pedig korábban már regisztrált, jól teszi, ha idejekorán ellenőrzi, hogy be tud-e lépni, emlékszik-e a jelszóra. A fiókhoz elmentett telefonszámot is megéri megerősíttetni az oldalon, hiszen erre is érkeznek majd a kiszállítással kapcsolatos értesítések.

Forrás: eMAG

Az igazi akcióvadászoknak érdemes feliratkoznia az eMAG hírlevelére, mert a cég minden évben már a kezdés előtt megoszt abban akciós ajánlatokat.
A rendelési folyamat gyorsításához praktikus elmenteni azt a bankkártyát, amellyel fizetni kíván a felhasználó. Az is nagyban gyorsítja a folyamatot, ha fekete pénteken megvásárolni kívánt terméket előzetesen kívánságlistára teszik az érdeklődők, így gyorsan meg tudják nézni a Black Friday indulásakor, hogy a konkrét típusok le vannak-e akciózva.

A legutolsó jótanács: töltse le mindenki az eMAG applikációt, az ugyanis valóban felgyorsítja a vásárlási folyamat összes elemét, a kereséstől a fizetésig. Mindenképp ajánlott engedélyezni az eMAG mobilapp értesítéseit is, hiszen innen is egy sor akciós ajánlatról értesülhetnek a felhasználók.

Forrás: eMAG

Ezen túlmenően még néhány megszívlelendő tippet is összeszedett Magyarország vezető online kereskedője, hogy meghittebb lehessen az év családi ünnepe. „Csakúgy, mint az online kereskedelemben, a karácsonyi családi ünnep sikere érdekében elengedhetetlen a gondos tervezés, szervezés és az egyensúly megtalálása." – árulja el Taba Péter. Íme a logisztikai szakember néhány tippje ahhoz, hogy stresszmentesen teljen a karácsonyi készülődés:

1. Tervezés és lista készítése: Kezdjük a készülődést időben, és készítsünk részletes tervet.
2. Költségvetés kialakítása: Az ajándékok, ételek, és dekorációk költségei könnyen megnövekedhetnek. Határozzunk meg egy előre meghatározott költségvetést, és tartsuk be azt. Ehhez érdemes figyelni az eMAG akcióit.
3. Online vásárlás: Kényelmesen, otthonról megrendelhetjük az ajándékokat és elkerülhetjük a zsúfolt üzleteket és a hosszú sorokat. A kényelmes házhozszállítás mellett még spórolhatunk is.
4. Feladatmegosztás: Nem kell mindent egyedül megcsinálni, osszuk fel a feladatokat a családtagok között!
5. Tradíciók fenntartása: A tradíciók segíthetnek az ünnepi hangulat kialakításában, de legyünk nyitottak az új lehetőségek felé – a Black Friday is így került be a karácsonyi naptárba.
6. Értékeljük az egyszerűséget: Az ajándékok nem mindig csak anyagiak lehetnek. Az idő, amit a szeretteinkkel töltünk, és a közös élmények értékesebbek tudnak lenni egy csillogó ajándéknál.
Az ünnepi készülődés tehát stresszmentessé tehető megfelelő tervezéssel, szervezéssel és az elvárások realisztikus szinten tartásával. És ebben az eMAG mindvégig megbízható partner lesz.