A Ferencvárosban indítja a MIÉP Bognár Lászlót

Vágólapra másolva!
A MIÉP úgy döntött, hogy Bognár László alelnököt, aki a Fradi eladása kapcsán antiszemita kijelentéseket tett, a Ferencvárosban indítja a képviselőválasztáson. 
Vágólapra másolva!

A Magyar Igazság és Élet Pártja országos elnöksége augusztus 17-i ülésén úgy döntött, hogy a korábbi tervektől eltérően Bognár László alelnököt a Ferencvárosban, a budapesti 13-as számú választókerületben indítja a 2002-ben esedékes országgyűlési képviselőválasztáson.

Az ügyészség pénteken közölte: nem nyomoznak a Bognár Lászlóval szembeni zsidó szervezetek feljelentésének tárgyában, az ügyészség szerint ugyanis nem történt bűncselekmény. Több zsidó szervezet tett feljelentés amiatt, mert Bognár László a Fradi eladása kapcsán nyilvánosan tett antiszemita kijelentéseket. Bognár László július 25-i sajtótájékoztatóján azt mondta: pártja elítéli és nemzetellenesnek tartja, hogy döntően a Fotex Rt. tulajdonába kerül a Ferencváros labdarúgó csapata. "Az FTC-t megszerezte az a mohó, gátlástalan üzletcsoport, amelynek semmi köze sincs a Ferencvároshoz és a magyarsághoz" - jelentette ki július 25-én Bognár László, a MIÉP elnöksége nevében.

Korábban:

Nem nyomoznak a miépes antiszemita kijelentések ügyében