<P class="MsoNormal">Bankrablókat fogtak Budapesten

Vágólapra másolva!
Két fegyveres férfi ki akart rabolni egy pénzintézetet a fővárosban, de a közelben tartózkodó járőrök épp időben érkeztek, és a bankból kijövő támadókat az utcán elfogták. Bár a rendőrök és a rablók fegyvert fogtak egymásra, lövésekre nem került sor, mert a támadók megadták magukat.
Vágólapra másolva!

Fotók: Havaria Press

Két gyalogos rendőrjárőr a közelben tartózkodott, amikor arra lettek figyelmesek, hogy egy kiabáló nő fut ki a bankból az utcára - mondta az [origo]-nak Bálint Gabriella, az ORFK sajtóügyeletese. Ezután a rendőrök észrevettek két futva menekülő férfit, és utánuk eredtek. Felszólították őket, hogy álljanak meg, mire azok feléjük fordultak, és ráfogták a rendőrökre fegyvereiket. A két rendőr is elővette pisztolyát,

Az utcán heverő pénz

Az egyik támadó kezén súlyos lőtt sérülést szenvedett, de egyelőre nem tisztázott, hogy pontosan hogyan sérült meg. Az MTI úgy tudja, hogy a bankban lévő biztonsági őr fegyverével sebesítette meg a rablót. A támadók bántalmazták a pénzintézet alkalmazottait közülük egy nőt kellett kórházba szállítani. Az eset szemtanúi közül többen is sokkos állapotba kerültek.