Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Munkaadója kínzott meg egy férfit

Vágólapra másolva!
Súlyosan bántalmazott és megkínzott munkaadója egy férfit a Nógrád megyei Karancskesziben. A cégnél illegálisan dolgozó alkalmazottat egy iratokkal és pénzzel teli táska miatt kereste fel lakásán főnöke és még három személy, majd feleségével együtt megverték, arcát és fejét cigarettával égették. A rendőrök egy embert őrizetbe vettek, három ellen körözést adtak ki az ügyben.
Vágólapra másolva!

Súlyos sérüléseket szenvedett, és kórházba került az az alkalmazott, akit munkaadója és annak társai vertek össze még augusztus 23-án. A rendőrség egy embert őrizetbe vett, egy salgótarjáni építési vállalkozó és más elkövetők ellen pedig körözést adtak ki.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozó osztályának vezetője, Némedi Gábor őrnagy sajtótájékoztatóján elmondta: a 23 éves, Karancskesziben élő férfi lakásán pénteken este jelent meg munkaadója, egy salgótarjáni építési vállalkozó élettársa három férfi társaságában. A társaság egy iratokkal és pénzzel teli táskát keresett a cégnél illegálisan dolgozó karancskeszi férfin, majd őt is és feleségét is megverték.

A férfi a testvéréhez menekült, főnöke és emberei azonban utána mentek. A verés következtében a férfi nyílt könyöktörést szenvedett, arcát és fejbőrét elnyomott cigarettacsikkekkel égették össze, lánccal fojtogatták. Az alkalmazottat ezután autóval vitték be a salgótarjáni építkezésre, ahol újra megverték, de miután vallatása eredménytelen maradt, egy kőművessel hazavitették.

Az egyik tettest, egy szintén Karancskesziben élő férfit szombaton elfogták a rendőrök, ellene önbíráskodás miatt eljárást indítottak. A vállalkozót és többi társát egyelőre Nógrád megyében keresik a nyomozók, ellenük helyi körözést rendeltek el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről