Fideszes jelölt MSZP-s támogatással Mohácson

Vágólapra másolva!
Az MSZP is támogatja a fideszes mohácsi polgármestert az önkormányzati választásokon. A polgármester, Szekó József szerint ezt annak köszönheti, hogy megfelelő légkört teremtett, és sikerült politikailag kiegyensúlyozott munkát végeznie az elmúlt négy év alatt.
Vágólapra másolva!

Szekó József, Mohács fideszes polgármestere elnyerte az MSZP támogatását is polgármester-jelöltségéhez. Ezt sajtótájékoztatón jelentették be szombaton a dél-baranyai városban. A polgármester nem személyes elismerésnek érzi a támogatást, hanem úgy véli, hogy négy év alatt sikerült politikailag kiegyensúlyozott munkát végezni a testületben.

A politikus jelölését az MSZP mellett az MDF, az MKDSZ, a Kisgazda Polgári Egyesület, az Egymásért Egyesület és kisebbségi önkormányzatok is támogatják. "Személyes érdemem talán annyi, hogy megfelelő légkört teremtettem. A lakóhelyéről felelősen gondolkodó ember jövőképe minimum 15-20 évre szól. Mohácsot olyan fejlett kisvárossá szeretnénk építeni, amilyeneket Nyugat-Európában látni" - mondta Szekó József.

Az elmúlt négy évvel kapcsolatosan azt mondta: "a válságmenedzseléstől jutottunk el oda, hogy egy hosszú távú, a város lakóinak támogatását élvező városfejlesztési koncepciót sikerült megalapozni".

Szekó József a pártok, támogató szervezetek összefogásában garanciát lát a városfejlesztési tervek megvalósítására. A konkrét eredmények közül - mint új családi házas városrész kialakítása, a 15 hektáros ipari park beépítése, a mohácsi elkerülő út megvalósítása - kiemelte, hogy sikerült területet szerezni a határkikötő-fejlesztéshez.

Mohácson eddig az MSZP által is támogatott Fidesz-jelölt mellett az SZDSZ jelentette be, hogy önálló polgármesterjelöltet indít az önkormányzati választáson.