Spanyolország
ÉLŐ
Horvátország

Közlekedés - csütörtök

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Budapest

Zsúfoltságra, torlódásra kell számítani: az Erzsébet hídon mindkét irányban, a Kossuth Lajos utcában és a Rákóczi úton, a Szerémi úton a Lágymányosi híd felé és a hídon át Pestre, az Andrássy úton, a Bajcsy-Zsilinszky úton és a Károly körúton, a Petőfi híd budai hídfőjénél a Műegyetem rakpartra lehajtó ágon, valamint a Budai alsó rakparton Óbuda irányába.

A Széchenyi rakparton fákat ültetnek, ezért 15.00 óráig egy-egy szakaszon munkagéppel és szállítójárművel okoznak útszűkületet.

A Krisztina körúton a Mikó utcába balra kanyarodó sávot felbontották, mert javítják a vízvezetéket.

Folytatódik a Fehérvári út-Bocskai út kereszteződésében lévő aluljáró építése és a Flórián téri felüljáró Árpád hídra vezető ágának a felújítása. A csomópontokban megváltozott a forgalmi rend.

Vidéki utak

A személyautósoknak Hegyeshalomnál és Sopronnál befelé és kifelé egyaránt fél óra a várakozási idő. A teherautósoknak kifelé Rábafüzesnél és Sopronnál egy óra a várakozási idő.

Az M0-s autóút 17-es és 15-ös km-e között felújítják a burkolatot, az M5-ös felé vezető oldalon kétirányú a közlekedés. Nem használható a halásztelki csomópont, figyeljék a táblákat! Az M1-es autópályán Bicske közelében lezárták a Hegyeshalom felé vezető sávokat, a másik oldalon kétirányú a közlekedés. Az M3-as 34-es km-énél lezárták mindkét oldal belső sávját. Gyöngyösnél egy pályán halad a kétirányú forgalom a 74- 77-es km között.

A 4-es főút szolnoki elkerülő szakaszán több helyen javítják a burkolatot, jelzőőrök irányítanak. Törökszentmiklósnál félpályás lezárás mellett elkerülő út épül. Mától a Szolnok felé tartó forgalom az új felüljárón halad. A 14-es főúton Győrött a Széchényi hídon a Vámosszabadi felé vezető sávot elkerítették a forgalom elől. Az 5-ös főúton Városföld és a Csongrád megyei határ között aszfaltoznak. A városföldi csomópont közelében kell fennakadásokra számítani. Salgótarján északi részén a 21-es főúton közműépítés miatt csak egy sáv járható, a forgalmat jelzőlámpa irányítja. A 40-es főúton Cegléden a 20-as km-nél a fél útpályát ma is lezárják. A 65-ös főúton Siófokon szélesítik az útpályát, jelzőlámpa irányítja a forgalmat. Békéscsabán az Orosházi úti felüljárót mossák. Ma és holnap félpályás lezárás okoz fennakadást 9.00-től 13.00 óráig.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről