Őrizetbe vettek három garázda fradistát

Vágólapra másolva!
Már három garázda fradistát vett őrizetbe a rendőrség a sajtóban megjelent felvételek és videók alapján. Elkapták azt a férfit is, akit azzal gyanúsítanak, hogy megtámadta Szentes Lázárt, a DVSC vezető edzőjét.
Vágólapra másolva!
Cikkek és fotók az Üllői úti botrányról/sport/magyarfoci/20030602ulloi.html

A Ferencváros-Debrecen mérkőzés utáni tömegverekedés résztvevőinek felderítésére alakult nyomozó csoport folyamatosan ellenőrzi az elektronikus médiumok, valamint a hírügynökségek által készített film-, és képanyagokat. Szerdán 3 garázdát sikerült őrizetbe venniük a felvételek alapján. Az őrizetbe vett verekedők között van az a férfi is, akit azzal gyanúsítanak, hogy megtámadta Szentes Lázárt, a DVSC vezető edzőjét.

Hétfőn hat személyt ítélt el rendzavarásért a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) a pénteki FTC-Debrecen labdarúgó-mérkőzésen történtek miatt. Az esti órákig összesen kilenc rendzavarási ügyet tárgyalt a PKKB. A bíróság 15-től 40 napig terjedő elzárással, valamint pénzbüntetéssel sújtotta a garázdálkodó szurkolókat.

Múlt pénteken a gól nélküli döntetlennel végződött mérkőzés után a feldühödött Fradi-szurkolók megostromolták az Üllői úti székházat. A mérkőzést követően Szentes Lázárt, a DVSC vezetőedzőjét olyan súlyosan bántalmazták, hogy kórházba kellett szállítani. Tököli Attilát, a hazaiak válogatott csatárát is megverték. A fanatikus kisebbség mindvégig részben antiszemita, részben a klubtulajdonost gyalázó jelszavakat skandált. Később a feldühödött szurkolók gyújtogatni kezdtek a környéken.