Bottal ütik a géppisztolyos rabló nyomát

Folyamatosan érkeznek a lakossági bejelentések a menekülő géppisztolyos rablóval kapcsolatban. Pontos hollétéről azonban egyelőre nem kapott használható információt a rendőrség, így a félmilliós jutalom sem talált gazdára.

A félmillió forintos jutalom valószínűleg sokak kíváncsiságát felkeltette, ugyanis rengeteg bejelentés érkezik a géppisztolyos rablóval kapcsolatban. Egyelőre azonban olyan információt senki sem közölt a rendőrökkel, amely a férfi nyomára vezethette volna őket. Így a pénzjutalmat sem kapta meg még senki - tudta meg az [origo] a megyei rendőrség sajtóosztályán.

A rendőrök kedd délután óta már nem csinálnak akkora felhajtást a férfi kereséséből, mint előtte. Korábban ugyanis több száz rendőr és határőr vett részt a hajszában, ráadásul két helikoptert és számos keresőkutyát is a helyszínre vezényeltek. Jelenleg azonban jóval kevesebben vesznek részt a keresésben, helikopterek és kutyák nélkül.

Kedd óta már nem csak a Bükkben keresik a férfit, a rendőrség feltételezése szerint ugyanis kijuthatott az erdőből. Azt azonban a nyomozás érdekében nem árulják el, szerintük merre bújkálhat a rabló.

A menekülő férfi hétfőn délelőtt rabolt ki egy miskolci zálogházat azóta már elfogott társával. Menekülés közben géppsztolyával rálőtt az őt üldöző rendőrökre, majd a Bükkbe menekült. Azóta keresi a rendőrség.

[origo]

Korábban:

Eredménytelen a géppisztolyos rabló utáni hajsza