Fél éve keresik a tárnoki családot

Kétmillió forintos nyomravezetői jutalmat tűzött ki a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a Tárnokról januárban eltűnt Radics család sorsáról hitelt érdemlő információkkal szolgálónak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság több mint fél évvel a tárnoki család eltűnése után kétmillió forint jutalmat tűzött ki, aki Radics Attila vállalkozó, illetve élettársa és gyermeke nyomára vezeti a nyomozókat.

A családnak ez év január 23-án rejtélyes körülmények között veszett nyoma. A lakásban fellelhető nyomok arról tanúskodtak, hogy nem önszántukból hagyták el otthonukat. A helyszíni szemle során a szakértők három lőszerhüvelyt, illetve kilőtt lövedéket találtak.

A ház különböző helyiségeiben vérszennyeződésre bukkantak, amelyek a szakértők szerint az édesanya, Bihon Jánosnétól és kislányától, Bihon Sárától származnak. A vér mennyiségből nem feltétlen következtettek arra, hogy bármelyikük meghalt volna.

A családfőt többen is látták, amiről bejelentést és tanúvallomást tettek a rendőrségen. Így gyanítható, hogy a férfinek köze lehet élettársa és három éves kislánya eltűnéséhez.

A nyomozás vezetői a kétmillió forintos jutalom kitűzésétől várják, hogy megbízható információt kapnak a család sorsáról.

KAPCSOLÓDÓ CIKK