Kihallgatták a Kolosy téri lövöldözés szemtanúját

Vágólapra másolva!
Kihallgatták a pénteki, Kolosy téri lövöldözés szemtanúját, aki alátámasztotta a rendőrség eddigi információit - mondta el a Budapesti Rendőr-főkapintányság ügyeletese szombaton. Mint arról az [origo] is beszámolt, egy 55 éves férfi pénteken este lelőtte volt élettársát, életveszélyesen megsebesítette annak testvérét, majd végzett magával.
Vágólapra másolva!

A pénteken 17 óra 45 perc körül történt gyilkosságot egy 55 éves budapesti illetőségű férfi követte le, aki szóváltásba keveredett 35 éves egykori élettársával, a nő III. kerületi, Kolosy téren lévő szépségszalonjában.

A veszekedésbe bekapcsolódott az asszony 37 éves nővére is, akire a férfi a nála lévő kis kaliberű lőfegyverrel egy lövést adott le. Miután a férfi életveszélyesen megsebesítette a 37 éves nőt, volt élettársára is leadott egy lövést, aki a helyszínen életét vesztette.

Az elkövető ezután főbe lőtte magát. Az eseményeknek szemtanúja volt a szépségszalon egyik vendége, akinek nem esett bántódása.

Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya folytatja le - olvasható az Országos Rendőr-főkapitányság honlapján.

A súlyos sérültről Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője korábban annyit mondott, hogy a lövés a fején érte, a mentők a MÁV Kórházba szállították. A kórház egyik név nélkül nyilatkozó orvosa elmondta, hogy a sérült nő elsősorban szem-és koponyacsont sérülést szenvedett, állapota stabil, nincs közvetlen életveszélyben.