Keresztezi egymás útját Gyurcsány és Orbán

Vágólapra másolva!
Két településen is keresztezi egymás kampányútját kedden Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor. A két politikus egyaránt ellátogat Berettyóújfalura és Dévaványára. A választások első fordulójában mindkét településen a szocialista jelöltek szereztek többséget.
Vágólapra másolva!

Két megyében is ugyanazon a településen kampányol kedden Gyurcsány Ferenc, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje és Orbán Viktor, a Fidesz kampányának a vezetője. A szocialista politikus és a Fidesz vezetője, aki a múlt héten jelentette be, hogy visszalép a kormányfőjelöltségtől, egyaránt felkeresi a Hajdú-Bihar megyei Berettyóújfalut és a Békés megyei Dévaványát.

Mindkét helyen a szocialista jelölt végzett a választások első fordulójában az élen: Berettyóújfaluban Gyula Ferencné 1334 szavazattal, a Békés megyei 4. választókerületben pedig Veress József 795 szavazattal többet kapott, mint a Fidesz-KDNP jelöltje, Vitányi István, illetve Vígh Ilona.

A Békés megyei 4. választókerületet - Szeghalmot - már a választások első fordulóját megelőzően is ugyanazon a napon kereste fel az egymással vetélkedő két legnagyobb politikai erő vezetője. Gyurcsány Ferenc kedden négy megye nyolc, Orbán Viktor pedig két megye négy városában találkozik a választópolgárokkal.