Kutyákkal is keresik a szerdán eltűnt siklóernyőst. Eltűnését egy környéken kiránduló másik siklóernyős jelentette a rendőrségen, aki ugyan csak felszállni látta a sportolót, de szerinte a szeles időben kétséges, hogy le tudott szállni. A feltehetően eltűnt férfit közel százan keresik a Pilisben.

Kutyás mentők és a szentendrei polgárőrség segítségével tovább keresik a feltételezések szerint a Pilisben eltűnt siklóernyőst. Lukács Zsuzsa, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerint nem tudják biztosan, hogy eltűnt-e a siklóernyős, csupán egy lakossági bejelentésnek tettek eleget, amikor szerdán közel 100 emberrel keresni kezdték.

A bejelentést egy másik siklóernyős tette, aki éppen a környéken kirándult, és látta, amint egy férfi nekiindult ernyőjével. A bejelentő azonban a szeles idő miatt azt feltételezte, hogy ilyen szeles időjárási viszonyok mellett kétséges, hogy biztonságosan le tudott szállni. A sajtóreferens szerint eddig még senki nem jelentkezett náluk eltűnt hozzátartozóját keresve.