Magának való férfi végzett a postásnővel

Vágólapra másolva!
Közel egy hónap alatt sikerült csak azonosítani azt a férfit, aki május közepén megölt egy postást Mórahalmon, majd a helyszínen végzett magával is. A rendőrök szerint azért tartott eddig az eljárás, mert a férfinak nem volt senkije, és a szomszédaival sem tartotta a kapcsolatot.
Vágólapra másolva!

Egy ötvenéves, ásotthalmi tanyán élő férfi volt az, aki május 14-én megölte a Csongrád megyei Mórahalom határában a település postásnőjét - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője csütörtökön Szegeden. A férfi a bűncselekmény után azonnal végzett magával, de a rendőrség csak most tudta megállapítani a személyazonosságát.

A rendőrség azzal indokolta az eljárás elhúzódását, hogy a mezőgazdasági munkából élő férfinak sem családja, sem közvetlen hozzátartozói nem voltak, ráadásul befelé forduló személyiség volt, aki szomszédjaival sem igazán tartotta a kapcsolatot

A gyilkosság május 14-én reggel nyolc óra körül történt a Mórahalom külterületén található levélszekrényeknél. A gépkocsival érkező kézbesítőt a férfi egy házilag készített lőfegyverrel megtámadta, majd a dulakodás közben a földre kerültek, és a fegyver elsült. Ennek következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett a postásnő, aki a kórházba szállítás közben meghalt.

A férfi három-négy méterre a gépkocsitól saját életét is kioltotta. A vizsgálatok megállapították, hogy az autóból nem tűnt el semmi. Az elkövetőnek nem volt lehetősége, hogy bármit is elvigyen, miután a rendőrök pár perccel az első lövés eldördülése után a helyszínen voltak - közölte akkor a rendőrség.