Bombariadó van a szombathelyi állomáson

Vágólapra másolva!
Bombariadó van a szombathelyi vasútállomáson és a városban a Vas Megyei Bíróság épületében. Egy nyilvános telefonfülkéből egy nő jelentkezett a rendőrségen a bombafenyegetéssel. Mindkét épületet kiürítették, vonatok nem járnak.
Vágólapra másolva!

Leállt a vonatközlekedés a szombathelyi pályaudvaron, mert bombariadó miatt ki kellett üríteni az állomást. Délelőtt tíz óra után a Kőszegi Városi Rendőrkapitányág ügyeleti számára telefonált egy nő, azt mondta, bomba van a szombathelyi vasútállomás és a Vas Megyei Bíróság épületében - közölte Gábriel Gábor őrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A nő egy kőszegi nyilvános fülkéből telefonált. A bíróság és az állomás épületét is lezárták, még zajlik az átvizsgálás. A szombathelyi vasútállomás bejárata előtt az MTI tudósítója 50-60 embert látott várakozni, akiket a rendőrök a tűzszerészek megérkezésekor az épülettől száz méteres távolságba tereltek.

A vonatközlekedést bizonytalan időre leállították, a rendőrség jelzéséig nem fogadnak és nem indíthatnak vonatokat - közölte Kavalecz Imre, a MÁV sajtófőnöke.