A Roxy Rádió kibérelt sávján élne tovább a Sláger

Vágólapra másolva!
Más frekvenciára költözne a Sláger Rádió: az eddigi sávjának elvesztése miatt szerda éjfélkor elhallgató zenei adó akár már csütörtöktől egy Budapesten és vonzáskörzetében fogható frekvencián jelentkezne. Az [origo] információi szerint jelenleg is tárgyalnak a Roxy Rádióval, a megállapodás akár még szerdán megszülethet.
Vágólapra másolva!

A Roxy Rádió sávján élne tovább a Sláger Rádió, amely szerda éjféltől szűnik meg eddigi, országos sávján - tudta meg az [origo] a Sláger ügyeit közelről ismerő forrástól. A Sláger Rádió egyik névtelenséget kérő munkatársa megerősítette, hogy valóban a Roxyval tárgyalnak egy fél évre szóló megállapodásról. Mint mondta, ez valószínűleg még szerdán eldől, reggel óta tárgyalnak a két cég ügyvédei.

A tervek szerint a Budapesten és körzetében fogható frekvenciát a Sláger kibérelné. Ha meg tudnak állapodni, akár már csütörtök reggeltől az új frekvencián folytathatja műsorszolgáltatását a Sláger.

Az információt sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretnénk - reagált a tervezett megállapodás hírére a Roxy Rádió részéről Horváth Beatrix, marketing munkatárs.

A Sláger - akárcsak a másik országos kereskedelmi rádió, a Danubius - november 18-án éjfélkor fejezi be műsorszolgáltatását jelenlegi frekvenciáján. Mindkét cég megpróbálta megtartani sávját, azonban az ORTT által kiírt pályázaton alulmaradtak két új céggel szemben, így november 19-től kezdve a Sláger helyén a Neo FM rádió kezdi meg működését, míg a Danubius sávján a Class Rádió jelentkezik. (Az erről szóló cikkünket itt elolvashatja).