Továbbra is keresik a Kaposváron eltűnt három embert

Vágólapra másolva!
Hétfő óta keresi a rendőrség azt a két kaposvári nőt és egyikük gyerekét, akik egy szürke Suzuki Ignisszel a helyi Tescóba indultak bevásárolni. A kaposvári rendőrség továbbra is várja azok jelentkezését, akik látták őket vagy az autót.
Vágólapra másolva!

Továbbra is keresi a rendőrség azt a két felnőtt nőt és a velük lévő csecsemőt, akik hétfőn tűntek el Kaposváron - mondta az [origo]-nak Biró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A két felnőtt bevásárolni indult a csecsemővel egy szürke Suzuki Ignisszel hétfő délután, de nem tértek haza, és azóta sem tudnak róluk semmit. A rendőrség szerint a 21 éves kaposvári nő - Valenta Krisztián Zsoltné -, a 2009-ben született Valenta Krisztián Ámorral és rokonukkal, a 31 éves göllei Horváth Krisztina Ibolyával indultak otthonukból, a kaposvári Zrínyi utcából hétfőn nem sokkal dél után. A helyi Tescóba indultak, ám onnan nem érkeztek haza.

A kaposvári rendőrség várja azok jelentkezését, akik január 18-a után látták őket vagy a járművet, illetve tudják, hol lehetnek.