Halott útitársára fogta a balesetet az ittasan karambolozó sofőr

Vágólapra másolva!
Beismerte a Zsombó határában történt baleset egyik sérültje, hogy ő vezette a karambolozó autót. Először azt állította, hogy a balesetben meghalt férfi volt a sofőr. A nőről a kórházban kiderült, hogy ivott, valószínűleg ezért tagadta le először, hogy ő vezetett.
Vágólapra másolva!

Beismerte a csütörtök éjjel Zsombó határában történt autóbaleset egyik túlélője, hogy ő vezette a kocsit. Az autó Zsombó irányából nagy sebességgel haladt Kiskundorozsma felé, amikor egy enyhe balra ívelő kanyarban a sofőr elveszítette az uralmát a kocsi felett és sodródni kezdett. Többször megpördült és fának ütközött.

A baleset következtében egy 39 éves szegedi férfi a helyszínen meghalt, míg ketten könnyebben sérültek meg. A túlélők először azt mondták a rendőröknek, hogy a meghalt férfi vezette az autót, de a helyszínelő rendőrök a nyomokból látták, hogy a baleset másképp történhetett.

Végül reggelre módosította az egyik túlélő a vallomását: az 53 éves szegedi nő elmondta a rendőröknek, hogy ő vezette az autót és a vérvizsgálaton az is kiderült, hogy ittas volt. A Szegedi Rendőrkapitányság halált okozó ittas járművezetés miatt indított büntetőeljárást, a nő vezetői engedélyét elvették.