Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tőrrel és lopott biciklivel rabolt bankot egy férfi Vásárosdombón

Vágólapra másolva!
Lopott biciklivel ment bankot rabolni egy 34 éves férfi egy Baranya megyei községben. A vásárosdombói bank egyetlen alkalmazottját egy tőrrel fenyegette meg, 800 ezer forintot zsákmányolt, amit egy kerti vécénél rejtett el. Pár óra múlva már mentek érte a rendőrök, mert a kamerák felvétele alapján felismerték.
Vágólapra másolva!

Sállal az arcán, kezében egy negyvencentis tőrrel rabolt bankot egy férfi Vásárosdombón hétfőn - közölte Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rabló egy frissen lopott kerékpárral ment a bankhoz, a közelben falnak támasztotta, berontott, majd halállal fenyegette az egyetlen alkalmazottat.

A férfi nyolcszázezer forintot szerzett, ami nem fért el egy zacskóban, ezért a zsebébe gyömöszölte a maradékot. A biciklivel elmenekült, útközben lecserélte a kabátját, majd a pénzt egy kerti vécé tövébe rejtette.

A rendőrök pár órával később elfogták, és őrizetbe vették, miután a biztonsági kamerák felvételei alapján azonosították. A harmincnégy éves helyi férfi először tagadott, aztán mindent részletesen beismert, és a pénzt is átadta a nyomozóknak. Felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indult ellene eljárás, a törvény szerint tíz év börtönt is kaphat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről