Öt újabb gyanúsítottat hallgattak ki a BKV-ügyben

Vágólapra másolva!
A BRFK öt gyanúsított hallgatott ki szerdán a BKV-üggyel kapcsolatban. Valamennyiüket vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsítják. Az MTI szerint Mesterházy Ernővel, Antal Attilával és Z. Tiborral újabb gyanúsítást közöltek.
Vágólapra másolva!

Újabb öt gyanúsítottat hallgatott ki szerdán a Budapesti Rendőr-főkapitányság a BKV-ügyekkel összefüggésben, valamennyien a közlekedési vállalatnál dolgoztak - tudta meg a BRFK szóvivőjétől az MTI.

Tafferner Éva az MTI-nek azt mondta, hogy a jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt gyanúsítottként kihallgatottak egyike egy volt főosztályvezető, illetve két egykori igazgató, továbbá két másik beosztott. Valamennyiüket kommunikációs szerződésekkel összefüggésben hallgatták ki gyanúsítottként.

A szóvivő ismertette azt is, hogy a korábban meggyanúsított személyek közül hárommal szemben újabb gyanúsítást közöltek különböző vállalkozói szerződések miatt, amelyek 60 millió forintos vagyoni hátrányt jelentettek. Az MTI úgy tudja, ez az újabb gyanúsítás Mesterházy Ernőt, Antal Attilát és Z. Tibort érintette.

A BKV-ügyről szóló cikkeinket itt olvashatják.