Ice-T egy régi számmal üzent a magyaroknak

Vágólapra másolva!
Soha nem a rádióba szánta a számait - üzente a Twitteren a Tilos Rádió elleni vizsgálatot kommentálva Ice-T, aki három üzenetben is utalt a magyarországi eljárásra. A rapper azt írta: tisztel minden rádióst, aki leadja a zenéjét, és egy régi számmal üzent a felizgatott magyaroknak.
Vágólapra másolva!

Három újabb Twitter-üzenetben kommentálta Ice-T, hogy Magyarországon a Médiatanács vizsgálatot indított az egyik számát lejátszó Tilos Rádió ellen. "Mivel a MAGYAROK úgy felizgatták magukat a zenémen, úgy gondoltam, lejátszom ma ezt. Kb. 15 éves, a Home Invasion CD-ről" - írta az elsőben Ice-T, aki az It's on című számot linkelte be az üzenethez. A második üzenetben a rapper azt írja: "Béke minden rádiós DJ-nek, aki VILÁGSZERTE játsza a zenémet... Nem számít mit! Tisztelet." A harmadik üzenetben pedig közli: soha nem azért csinált zenét, hogy azt rádióban játszák.

A médiahatóság azért indított vizsgálatot a Tilos Rádiónál, mert az szeptemberben az amerikai rapper egyik számát olyan idősávban játszotta le, amikor azt 16 év alattiak is hallhatták. A hatóság szerint az obszcén dal károsan befolyásolhatta a fiatalok erkölcsi fejlődését, közleményük szerint saját hazájában Ice-T dalát csak este 10 óra után adhatják le a rádiók. Ice-T korábban a hírt úgy kommentálta: "Imádom! A világ még mindig fél tőlem. Hahaha!"