Négy évvel ezelőtt is ölhetett a szombathelyi anyagyilkos

Vágólapra másolva!
Egy több mint négy évvel ezelőtt elkövetett gyilkossággal is meggyanúsították azt a férfit, aki a múlt héten ismerte be édesanyja megölését. A szombathelyi férfi a múlt pénteken öngyilkosságot kísérelt meg, azóta kórházban kezelik.
Vágólapra másolva!

Az édesanyja megölését búcsúlevelében beismerő 25 éves szombathelyi férfit gyanúsítják a több mint négy éve elkövetett úgynevezett "garázssori gyilkossággal" is - jelentette be Halmosi Zsolt, Vas megye rendőrfőkapitánya csütörtökön sajtótájékoztatón, Szombathelyen.

A brutálisan meggyilkolt idős boltos holttestére a vevők találtak rá 2006. szeptember 26-án. Az igazságügyi orvosszakértő akkor azt állapította meg, hogy az áldozattal 57 késszúrással végeztek.

Halmosi Zsolt elmondása szerint a gyanút szinte teljes bizonyossággal alátámasztotta a korábbi helyszínről származó és a gyanúsított férfitól az újabb bűncselekmény után nyert DNS-minta összehasonlítása.

A fiatalember, miközben a múlt pénteken egy fővárosi panzióban elfogták a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói, öngyilkosságot kísérelt meg. A férfi már nincs életveszélyben, a tököli rabkórházban kezelik.