Valószínűleg Recsk volt polgármesterének holttestét találták meg két hónap után

Vágólapra másolva!
Két hónapos keresés után találták meg egy férfinak a holttestét, aki autóbalesetet szenvedett Sirokon. A balesetben egy férfi és egy nő halt meg, az MTI úgy tudja, hogy a két áldozat Recsk község korábbi polgármestere és felesége.
Vágólapra másolva!

Csak most találták meg annak a férfinak a holttestét, aki két hónappal ezelőtt autójával a Torna-patakba zuhant, a Heves megyei Sirokon. A holttestre a baleset helyszínétől 4 kilométerre, múlt szombaton találtak rá a patakmederben az egri speciális mentők - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Elmondta: január 13-án a férfi a feleségével a megyeszékhelyre tartott, amikor Sirokon, a Tarna-patak hídján autójuk megcsúszott a jeges úton, átszakította a szalagkorlátot, és a patakmederbe zuhant.

A balesetben mindketten meghaltak, a nő holttestét kiemelték az autóból, de a férfit elsodorta a patak, és mostanáig nem bukkantak a nyomára. A keresés most vezetett eredményre. Az egri rendőrkapitányság a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja, illetve helyszínelést végeztek a holttest megtalálásakor is. Az MTI úgy tudja, hogy a két áldozat Recsk község korábbi polgármestere és felesége.