Elfogták az angyalföldi gyilkossággal gyanúsított szerb férfit

Vágólapra másolva!
Elfogta a rendőrség azt a menekülő szerb férfit, akit korábbi élettársának meggyilkolásával gyanúsítanak.A feltételezett gyilkos hat lövéssel végzett vasárnap Angyalföldön a 27 éves nővel.
Vágólapra másolva!

Elfogták a vasárnapi angyalföldi gyilkossággal gyanúsított szerb férfit pénteken - írta az MTI a HírTV-re hivatkozva. A 39 éves férfit gyanúsítja a rendőrség a főváros XIII. kerületében vasárnap történt gyilkossággal. A televízió honlapján közölt információ szerint a férfit Bács-Kiskun megyében találták meg, valószínűleg a zöldhatáron próbált volna átjutni Szerbiába. Az ügyben eljáró Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az [origo]-nak későbbre ígért tájékoztatást.

A feltételezett gyilkos hat lövéssel végzett egy 27 éves, orosz származású, de már magyar állampolgárságú nővel, akivel korábban többször is élettársi kapcsolatban állt. A BRFK szerint kapcsolatukat többszöri szakítás és kibékülés jellemezte.

A gyanúsított szürke Mercedesét a nyomozók Soltvadkerten találták meg, onnan feltehetően tovább szökött. Országos elfogatóparancsot adtak ki ellene, és kezdeményezték a nemzetközi elfogatóparancs kiadását is. A nőt egy Kádár utcai tízemeletes ház földszinti folyosóján lőtték le, a mentők már nem tudtak segíteni rajta.