Konzervkukorica ömlött egy kamionból a kőröshegyi völgyhídra

Vágólapra másolva!
A négyből egy sáv maradt járható az M7-es autópályán, a kőröshegyi völgyhídon hétfő este, miután egy román kamion a szalagkorlátnak ütközött, és rakománya az úttestre borult.
Vágólapra másolva!

Egy Nagykanizsa felé tartó román kamion vélhetően defekt miatt nem sokkal fél tíz előtt kőröshegyi völgyhídon a két pályát elválasztó szalagkorlátnak ütközött, rakománya - nagy mennyiségű konzerv - az útra borult, elzárva a Budapest felé vezető két sávot és a Nagykanizsa felé vezető belső sávot - közölte hétfőn a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A kamion más járművel nem ütközött, személyi sérülés nem történt, de a baleset miatt az M7-es autópálya négy sávjából csak egy maradt járható, a Nagykanizsa felé vezető oldalon. A járműveket a Budapest felé vezető oldalról a 7-es útra terelik - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Koncz András katasztrófavédelmi ügyeletes azt mondta, az Állami Autópálya-kezelőtől is segítséget várnak az útburkolat megtisztításához, az ugyanis rendkívül síkossá vált a szétrobbant konzervekből kiömlött kukoricától.