Kórházba vitték az orvvadászt

Vágólapra másolva!
Lépsérülés miatt van szükség a magyarlufakai vadászgyilkosság gyanúsítottjának orvosi megfigyelésére - közölte az [origo]-val a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága.
Vágólapra másolva!

A tököli rabkórházba szállították a múlt pénteki, különös kegyetlenséggel elkövetett magyarlukafai vadászgyilkosság gyanúsítottját - írja a Bama.hu, Baranya megyei hírekkel foglalkozó hírportál. A lap úgy tudja: a mozsgói P. Márió furcsa sérüléseket szenvedett, írásbeli nyilatkozata szerint azonban nem bántotta senki.

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az [origo]-nak küldött közleményében azt írta: P.Márió alhasi fájdalmakra panaszkodott, a vizsgálat megállapította, hogy lépén kisebb sérülés található, amely orvosi beavatkozást nem igényelt. A javasolt orvosi megfigyelést a tököli rabkórházban végzik el, ezért szállították át a gyanúsítottat. "A fogvatartottat a büntetés-végrehajtási intézetben nem bántalmazták, sérüléséről írásban úgy nyilatkozott, hogy az nem a fogva tartás ideje alatt keletkezett" - írja a közlemény.

Az [origo]-nak a gyilkosság helyszínen készített riportját itt olvashatja.